Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Succesvol jaar Van Eyck shutters zorgt voor nieuwe ideeën en plannen voor 2020

De eerste maand van 2020 zit er weer op. Een nieuw jaar betekent een terugblik op het afgelopen jaar en ook dat er nieuwe plannen gemaakt worden voor het komende jaar. Ook Van Eyck shutters blikt terug op de successen van 2019 en presenteert de nieuwe plannen voor 2020.

2019 het jaar van trots
Trots is voor de directie en de medewerkers van Van Eyck shutters wel de term die het jaar 2019 het beste omschrijft. Dit komt natuurlijk, omdat het bedrijf in 2019 het 10-jarig bestaan heeft bereikt en ook door de inspirerende ’Met Trots’ Opendeurdag die door veel geïnteresseerden is bezocht. Mede dankzij deze successen borrelden nieuwe ideeën en plannen voor 2020 op.

Nieuw: Van Eyck Nordic beitskleur
Waar in 2019 de witte en zwarte shutters het meeste verkocht werden is er ook een duidelijke toename in de vraag naar natuurlijke beitskleur shutters. Deze vraag heeft geleid tot de introductie van de kleur: Van Eyck Nordic. De lichte, eiken beitskleur sluit met haar natuurlijke, subtiele houtnerven goed aan bij diverse woonstijlen. 

Vijf unieke collecties
Van Eyck blijft haar collecties voortdurend ontwikkelen. Ze bieden vijf verschillende collecties, met ieder zijn specifieke eigenschappen. Shutters zijn verkrijgbaar in vier verschillende lamelmaten: 64, 76, 89, 114 mm. in verf- en beitskleuren. Ze zijn bovendien glad uit te voeren of met een licht of juist sterk aanwezige houtnerf. Nieuw is dat vanaf heden kunststof shutters niet enkel in rechthoekige vormen, maar ook in speciale vormen, zoals driehoeken, uitgevoerd kunnen worden. Ideaal voor natte ruimtes, zoals de badkamer.

Van Eyck shutters is al meer dan 10 jaar actief in shutters en staat naar eigen zeggen voor maatwerk, kwaliteit en oog voor detail. ‘’Wij verzorgen het gehele aankoopproces; van persoonlijk advies aan huis en vakkundig inmeten, tot en met het plaatsen van de shutters door onze eigen vakmannen. Dat onderscheid ons en zo weten wij onze kwaliteit te waarborgen’’, aldus Toon Steijvers, directeur Van Eyck shutters.

Van Eyck shutters is aanwezig op Batibouw 2020 van zaterdag 29 februari tot en met zondag 8 maart in stand 6322 in Brussels Expo. 

Meer informatie:
Van Eyck shutters
Oude Graaf 6
6002 NL Weert
info@vaneyckshutters.com
www.vaneyckshutters.com

Publicatiedatum: