Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
52 kleurencombinaties in 9 verschillende patronen

Tweede behangcollectie Paint & Paper Library

Paint & Paper Library introduceert Botany; haar tweede behangcollectie en een vervolg op de recente Tresco collectie. De ontwerpen van Botany zijn een voortzetting van het botanische thema van Tresco en geïnspireerd op exotische flora, bladmotieven en decoratieve patronen, zoals ze geobserveerd worden door de reizende kunstenaar.

In totaal betreft de Botany behangcollectie 52 kleurencombinaties, toegepast in 9 verschillende patronen. Elk ontwerp is oorspronkelijk met de hand getekend of geschilderd. Door het Botany-behangpapier volgens het kleurenpalet te rangschikken en zorgvuldig gekozen verftinten te combineren, komen de ontwerpen zowel in een klassiek als een eclectisch interieur tot hun recht.

Ruth Mottershead, marketing director van Paint & Paper Library, legt uit: "De Botany collectie is uitgegroeid tot een geheel waarin niet alleen een overzicht van exotische bloemen en bladeren te vinden is, maar ook het elegante decor en de architectuur waarmee de collectie moeiteloos samengaat. We kunnen niet wachten om te zien hoe deze ontwerpen, in combinatie met onze geliefde verftinten, hun plaats zullen vinden in klassieke en moderne interieurs over de hele wereld."

Het uitgebreide kleurenpalet ontleent zijn suggestieve namen aan de bestaande Paint & Paper Library verftinten, waarmee het behangpapier te combineren is: Sea Nor Sky, Aqua Viva & Squid Ink; Porcelain, Plaster & Stone; Slate, Kohl & Steel; Rhubarb, Scallion & Salt. Het behang is verkrijgbaar via een netwerk van verf- en behangspeciaalzaken en online.

Meer informatie:
Paint & Paper Library
www.paintandpaperlibrary.com 

Publicatiedatum: