Feestelijk jubileum voor label Keijser&Co

Groot feest gistermiddag in het ETC Design Center Europe. Daar werden Aard Keijser en Lonneke van der Weyden van Keijser&Co met een grote fles champagne in het zonnetje gezet door directeur Len de Koster van genoemd wooninspiratiecentrum. In het bijzijn van zijn echtgenote en rechterhand Linda de Koster stond Len stil bij HET 15 jarig jubileum dat het label Keijser&Co dit seizoen in het Culemborgse interieurplatform viert. Volgens hem is het knap dat Keijser&Co als merk is neergezet. "Heel vaak hoor je dat bezoekers voor een Keijser&Co interieur komen. Regelmatig worden meubels van Keijser&Co door concurrenten gekopieerd. Dat is niet leuk, maar wel een groot compliment", vindt Len, die duidelijk blij is met Keijser&Co in zijn ETC.

"In 2005 begonnen we met een showroom van 50 m2 die uiteindelijk zeven, acht jaar geleden is uitgegroeid naar zo'n 800 m2 (op de begane grond)", blikt Lonneke terug.

Linda en Len de Koster van ETC Design Center Europe zetten Aard Keijser en Lonneke van der Weyden van Keijser&Co in het zonnetje.

Volgens Aard Keijser is er in de afgelopen 15 jaar veel ten goede veranderd binnen het ETC Design Center. "In het begin was het regelmatig vallen en opstaan, maar de lijn die de laatste jaren is ingezet, is perfect. Zeker de segmentering die in de loop der jaren is doorgevoerd, is een groot pluspunt. Daarnaast is het niveau van de aangeboden interieurproducten erg omhoog gegaan", vindt Aard.
Len: "Je ziet door heel het centrum producten van verschillende standhouders bij elkaar in de showroom liggen, staan of hangen. Op die manier versterk je ook elkaar."
Lonneke: "We zien elkaar als een grote familie; we moeten het samen doen."  
Veel lovende woorden dus over en weer. Is er nog iets te wensen? Aard: "Als Keijser&Co zouden we graag wat vaker open willen zijn. Om dat voor elkaar te krijgen heb je echter een kleine honderd ETC-ondernemers nodig die dat ook zouden willen", zegt hij.Stijlvol wonen

Keijser&Co wil graag voor s
tijlvol wonen staan. Eigentijdse meubelen met een pure vormgeving waarbij alles mogelijk is. Denk daarbij aan speciale maatvoeringen en verschillende afwerkingen, zoals gebeitst eiken, kasten in kalkverf of juist hoogglans gepolitoerd.
Ook zitmeubelen valt binnen het Keijser&Co concept. Van hoekbanken tot loungefauteuils, ook hier kan men in maatwerk denken. Er is een ruime keuze in de eigen stoffencollectie die bestaat uit basic en stoere stoffen. Daarnaast kan er gekozen worden uit een aantal gerenommeerde stoffenhuizen zoals Romo, Chivasso en Aristide.

Het kantoor zit in Nijmegen in combinatie met het magazijn. Op deze locatie is men op kantooruren van maandag tot en met vrijdag aanwezig. De collectie wordt (dus) gepresenteerd in de showroom in
Culemborg. Deze is iedere maandag geopend voor detaillisten en architecten. Ook is Keijser&Co op vrijdag geopend (alleen op afspraak) voor detaillisten en architecten.

Arsenaal
Aard en Lonneke houden bepaald niet van stilzitten, want de twee zijn sinds mei vorig jaar de trotse eigenaren van Het Arsenaal in Grave. Hier zal een tweede showroom worden gevestigd. Of beter gezegd: een experience center voor retailers, dealers en architecten. "We gaan ons daar richten op maatwerkmeubelen voor ieder interieur, van woon-, slaap- en eetkamers tot restaurants, hotels en kantoorruimtes. Net als in Culemborg willen wij gaan samenwerken met branchegenoten, om zo elkaars merk te versterken." 

Eerder verscheen het artikel 'Keijser&Co creëert tweede showroom in monumentaal pand'.

Wil je Aard en Lonneke feliciteren? Stuur dan een mailtje naar info@keijserenco.nl

Meer informatie:
Keijser&Co
Kerkenbos 11-11
6546 BC Nijmegen
Telefoon: 024 3510633

Bezoekadres:
ETC (stand 200)
Randweg 20
4104 AC Culemborg
www.keijserenco.nl
info@keijserenco.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven