Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe houten lampenkap is geïnspireerd op klassieke grammofoonhoorn

Niets zorgt ervoor dat je je dichter bij de natuur voelt dan de geur van
hout, dat ons eraan herinnert om ons leven te vertragen en om te ademen, zelfs als het is maar voor een moment. Deze herfst introduceert het Deense merk Umage de houten lampenkap Jazz om de donkere nachten te verlichten.

De lamp is gemaakt van eikenhout met een exclusieve 3D-fineertechnologie, heeft een organische vorm die warmte en vitaliteit toevoegt aan het thuis en brengt Scandinavische tonen van de natuur in het interieur brengen. De lampenkap is geïnspireerd op de  vloeiende lijnen in een bloeiende frangipanibloem en een klassieke grammofoonhoorn, waar de naam vandaan komt.

Jazz is ontworpen door het ontwerpduo Magnus Nero en Ingemar
Jönsson, die in het verleden voor Tom Dixon en Artek hebben gewerkt. De lamp kan als hanglamp boven de eetkamertafel worden geplaatst, op een champagnevloer, wilgenhout of direct op de vloer geplaatst worden als een krachtig statement in het interieur.

"Bij Umage geven we om iedereen die we beïnvloeden. Wij maken
functionele en tijdloze ontwerpen die lang meegaan, we optimaliseren we de opberg- en transportkosten met platte verpakkingen, om luxe voor u toegankelijk te maken. Het doel is om het milieu te redden zodat u kan besparen op levensonderhoud."

VIP Agencies
Stijn Ketelaar is eigenaar van VIP Agencies, de exclusieve agent in Nederland voor drie Deense design labels: Umage, WOOD AND VISION en We Do Wood. Betaalbare verlichting, meubels & gifts voor het middensegment.

www.vipagencies.nl  

Publicatiedatum: