Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Treasures kast krijgt vleugeldeuren

Umage heeft een nieuwe kast geïntroduceerd: Treasures, gemaakt van gefineerd eikenhout. De gebogen zijkanten hebben een aanpasbare bekleding die Treasures een zachte uitstraling geeft. De aanpasbare zijkanten van de kast gaan open als vleugels, waarin fijne likeur of boeken elegant kunnen worden opgeslagen. De opbergvakken in het midden van de kast hebben elk één plank, waardoor het de perfecte plek is voor uw keramiek en porselein.

"Waarom zouden kasten gewoon een traditionele vierkante kist zijn? Treasures daagt de tradities uit door een onconventionele element toe te voegen aan het ontwerp, wat het ontwerp zachter maakt door aanpasbare vleugels toe te voegen die zijn gemaakt van Venetiaans riet, stof of leer. Het voegt een unieke tactiliteit toe waarmee de blauwdruk van het klassieke kabinet wordt geconfronteerd", aldus Jonas Søndergaard, eigen ontwerper bij Umage.

De kast is verkrijgbaar in twee maten - twee- en driedeurs - zowel van natuurlijk als donker eik. De zijkanten van de kast kunnen worden aangepast met Venetiaans riet, textiel of leer, waardoor de stijlvolle uitstraling flexibel is overeenkomen met uw persoonlijke stijl. "Bij Umage maken we functionele en tijdloze ontwerpen die lang meegaan, we optimaliseren opberg- en transportkosten met platte ontwerpen, om luxe toegankelijk te maken voor u. Het doel is om het milieu te redden zodat u kan besparen op levensonderhoud."

Bron: www.umagepress.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven