Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tijdens de voorjaarsvakbeurs in De Woonindustrie in Nieuwegein

Meubelfabrikant BKS presenteert collectie Canyon en 3D-tekenprogramma Furnplan

Binnenkort vindt de vakbeurs weer plaats in De Woonindustrie in Nieuwegein. Ook BKS is hier aanwezig en presenteert de collectie Canyon en het 3D-tekenprogramma Furnplan.

De meubelen van Canyon (zie foto hierboven) hebben een uitstraling die perfect past in het stijlvolle of strak landelijke interieur. De stijlen met hoeken in verstek gecombineerd met de strakke fronten typeren de stijlvolle collectie. De deuren en laden hebben geïntegreerde grepen die een eenheid vormen met de ruimte om het front. De meubelen worden gemaakt van gefineerd eiken met een rustige uitstraling.

De collectie heeft veel mogelijkheden in maatvoeringen en indelingen. De klant kan het meubel helemaal naar wens maken door te kiezen uit diverse kleuren en afwerkingen. Komt de klant er toch niet uit met de maatvoeringen uit de brochure dan kan BKS ook maatwerk leveren in de stijl van Canyon. Voor complexere aanvragen kan BKS ook ter plaatse inmeten en monteren. Denk aan complete wandkasten van vloer tot plafond. Zo is er altijd de maat en kwaliteit te leveren die bij de klant past.

In onze stand presenteren wij ook de nieuwe salontafels uit de collectie Steel. De verfijnde eiken bladen hebben we gecombineerd met ranke zwarte stalen onderstellen. Het blad kan, naar wens van de klant, in elke kleur en afwerking gemaakt worden. De collectie Steel gaat goed samen met de diverse collecties van BKS.

3D-tekenprogramma
Furnplan is een 3D-tekenprogramma speciaal ontwikkeld voor de meubelbranche. Tijdens de beurs wordt de vijfde collectie, Canyon, van BKS gepresenteerd in Furnplan. We laten u zien hoe eenvoudig het is om een 3D-impressie te maken. Moet het meubel verlichting krijgen of een kabeldoorvoerdop? Ook dit is eenvoudig te laten zien in de 3D-tekening. Ook kunt u de complete woonruimte tekenen. De ruimte is exact in de goede maatvoering te tekenen en u kunt ramen, deuren en een kleur op de muur toevoegen. De klant krijgt zo een goed beeld van de nieuwe meubelen in eigen woonruimte. Vervolgens wordt de afwerking en kleur gekozen, en met een druk op de knop rolt de tekening met offerte eruit.

Nederlandse fabrikant
BKS is een Nederlandse fabrikant van eikenhouten meubelen met bijna 40 jaar ervaring. De naam, BKS, staat voor Brouwers Kwaliteitsmeubelen Staphorst. Dit is de plaats waar het gehele productieproces van de meubelen plaatsvind. BKS heeft een uitgebreide standaardcollectie verschillend in vormgeving en stijl, van strak tot landelijk. Ook hebben we een grote maatwerkafdeling, waar ieder meubel volledig op maat en naar wens van de klant gemaakt wordt. Al onze meubelen staan voor ‘made in Holland’, productie met aandacht en van goede kwaliteit op Nederlandse bodem.

We nodigen u van harte uit om ons te bezoeken tijdens de vakbeurs! Maandag 10, dinsdag 11 en woensdag 12 februari in De Woonindustrie in Nieuwegein.

Meer informatie:
BKS
www.bks-holland.com

Publicatiedatum: