Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ethnicraft en Notre Monde onder 1 naam verder

Wanneer twee geliefden elkaar trouw beloven, ontstaat er een nieuw hoofdstuk. Belgische brands Ethnicraft en Notre Monde stappen in 2020 in het huwelijksbootje en vormen zich om tot het nieuwe Ethnicraft. Naast haar massiefhouten meubelstukken, biedt ze een volledige accessoirelijn voor ieder interieur. Niet al te veel verandering, maar wel veel nieuwigheden in petto!

Hand carved, solid wood
Ethnicraft zet met haar tijdloze designs sinds het begin in op een warme en unieke omgeving. Haar meubels worden met zoveel liefde en expertise gemaakt, dat ze in iedere interieurstijl hun plekje weten te vinden. Naast de prachtige soorten hout, zoals natuureik, teak en walnoot, wordt het detailwerk zeer precies met de hand aangebracht. Zo wordt elk stuk origineel in haar ontwerp en heeft ze een eigen verhaal.

Home accessoires
De naam Notre Monde wordt dan wel verleden tijd, maar haar collecties worden verdergezet onder de nieuwe accessoirelijn van Ethnicraft. Van de excentriekste trays tot de meest antieke vloerspiegels. 2020 brengt nieuwe stijlen en nieuwe materialen.

100% Belgisch, 100% linnen
De textielcollectie 'Refined layers' werd warm ontvangen door de Ethnicraft-liefhebbers. Met veel plezier komt er dan ook een tweede lading aan in 2020 die volledig uit linnen bestaat. De kleurtimbres van de nieuwste kussens zijn afgestemd op de eerste reeks om ze met elkaar te kunnen mengen. Een mooie mix van klassiek en modern.

Over Ethnicraft
Het Belgische meubelmerk Ethnicraft creƫert al 20 jaar authentieke, moderne en tijdloze meubels uit massief hout. Hun strakke designs zijn enorm veelzijdig en passen in elk interieur. Al het hout dat Ethnicraft gebruikt, komt overigens uit zorgvuldig beheerde bossen.

Vakmanschap ligt aan de basis van het merk, met innovatie steevast als drijfveer. Hun naam vertegenwoordigt dan ook perfect waarvoor ze staan. 'Ethni' verwijst naar de internationale roots, en 'craft' is een ode aan de ambacht. En dat die combinatie werkt, bewijst zich in de wereldwijde verkoop.

Meer informatie:
Ethnicraft
info@ethnicraft.be  
www.ethnicraft.com 

Publicatiedatum: