Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Feestelijk heropening bulthaup tijdens valentijnsweekend

Make-over keukenshowroom afgerond

Na maanden van grondige renovatie, pakt bulthaup Van Damme Team uit met twee vernieuwde keukenshowrooms. Het hoogtepunt is de feestelijke heropening van hun laatste en grootste showroomrenovatie in Sint-Denijs-Westrem tijdens het valentijnsweekend (vrijdag 14 t.e.m. zondag 16 februari).

Met vandaag de tweede generatie interieurarchitecten en designliefhebbers aan het roer, is Van Damme Team Gent geen onbekende in het Oost-Vlaamse keukenlandschap. Als een familiebedrijf pur sang, kozen ze resoluut voor warmte en huiselijkheid als basis voor hun showroomvernieuwingen, respectievelijk in Gent en Sint-Denijs-Westrem.

Minder is meer
De showroom in Sint-Denijs-Westrem is 400 m² groot. Het aantal getoonde keukens werd, ondanks de ruime showroom, weloverwogen gereduceerd. “We wilden terug naar de essentie: bulthaup-keukens zijn om in te leven, koken en genieten. De nadruk ligt bewust op meer gezelligheid, zoals je die ook thuis zou ervaren”, verklaart Katrien. 

Klanten ontdekken vanaf nu dus de bulthaup keukens binnen een meer huiselijke sfeer: open leefkeukens worden afgewisseld met rustpunten zoals een salon of bureauruimte. Door de combinatie van diverse persoonlijke details, unieke designstukken en warm gekleurde muren heerst er een gemoedelijke sfeer.

Uitgepuurde lijnen en functionaliteit
“Onze ouders waren 50 jaar geleden al gedreven door de esthetiek en de prachtig uitgepuurde lijnen van bulthaup”, vertelt Karel. Een uitgebreide keuken met alle snufjes of net een compacte, multifunctionele keuken met al haar vernuft? Comfort, kwaliteit, gemak en functionaliteit voor de gebruiker blijven steeds elementair.

“De uitdaging bestond erin om met minder keukens toch meer te vertellen. Maar met verschillende slim uitgekiende keukenontwerpen benadrukken we de flexibiliteit en de kernwaarden van het merk bulthaup. We luisterden ook aandachtig naar de woonnoden van vandaag, met de uitwerking van een compacte mini-keuken als summum.”

Teamwork
Van Damme Team bestaat uit een hecht team van ervaren vakmensen. Van interieurarchitecten tot rasechte stielmannen tot huishoudtoestellenspecialist. Iedereen kreeg zijn eigen stukje toonzaal om mee vorm te geven naargelang zijn eigen visie. “Deze vernieuwing was een echte groepsinspanning”, lacht Mieke. “We zijn allemaal immens trots op het eindresultaat.”
 
Wie binnenwandelt in de vernieuwde showrooms in Gent en Sint-Denijs-Westrem, ontdekt de signatuur van de verschillende medewerkers doorheen zijn rondgang. “Afhankelijk van wie jou ontvangt, verken je andere persoonlijke accenten in onze vernieuwde showrooms”, vertelt Mieke enthousiast. Maar boven alles, luidt de boodschap: “voel je vooral thuis, ontdek en geniet”.

www.gent.bulthaup.be 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven