Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Louis Vuitton opent haar allereerste restaurant

Afgelopen weekend, 1 februari, opende het Franse modehuis Louis Vuitton haar eerste restaurant ooit. En wel in het Japanse Osaka. Dit is de eerste keer dat het merk zich in culinaire wateren begeeft. 

Het restaurant heeft een combinatie van eetgelegenheid als een café. Beide onvermijdelijke hotspots, Le Café V en Sugalabo V, zullen gerechten bevatten van de beroemde chef-kok Yosuke Suga. Le Café V wordt gehuisvest op de vierde (en bovenste) verdieping van de winkel. Er is ook een cocktailbar en een terras, waardoor het een ideale plek is om na het winkelen, lekker te ontspannen in het voorjaar. 

Tegen etenstijd gaan de deuren naar Sugalabo V open. Het concept is een uitloper van Suga's veelgeprezen (en onmogelijk te bereiken) restaurant met dezelfde naam in Tokio, dat momenteel het 47e beste restaurant ter wereld is.

De ontwerpdetails zijn warm hout en slanke gadgets - maar duidelijk LV: bijvoorbeeld, Tokujin Yoshioka ontwierp originele oplaadplaten voor de tafelinstellingen. Een maker voor Objets Nomades Yoshioka staat bekend om zijn moderne, op de natuur geïnspireerde werken. Het interieur zal ook nautische detaillering hebben in een knipoog naar de architectuur van het gebouw als geheel. Het restaurant is ontworpen door Jun Aoki en bedoeld om een ​​drijvend schip op te roepen - de gevel zelf doet denken aan golvende zeilen.

Bekijk hier meer foto's van het restaurant.

Publicatiedatum: