Ferrolight en Lixero gaan samen verder

De Nederlandse ontwerpstudio Ferrolight Design heeft zijn krachten gebundeld met Lixero. Sinds 1 januari werken de twee bedrijven samen aan 'een verdere upgrade van lichtconcepten'. Dat meldt LED Magazine.

Creatief directeur Ferdinand Verbeek.

Ferrolight Design ontwerpt high-end en minimalistische armaturen. Het Nederlandse familiebedrijf Lixero ontwerpt lichtplannen voor de project- en retailmarkt met onder andere een specialisatie in food & vers. In een interview met LED Magazine zegt creatief directeur Ferdinand Verbeek: "Door onze passie voor lichtdesign te delen en gebruik te maken van elkaars sterke punten ontstaat er een nieuwe dimensie voor onze huidige én toekomstige klanten."
Lixero 

Lixero werd 40 jaar geleden in Deurne opgericht door de architecte Arons en wordt nu geleid door de tweede generatie, Maurice Arons. Net als Ferrolight Design maakt het bedrijf gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van licht. Beide ontwerpen en produceren hun lichtobjecten in eigen huis zodat op alle producten het stempel Made in Holland prijkt, aldus LED Magazine.

Lees hier het complete artikel.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven