Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Ophangen met een magneet waardoor je zelf het licht kunt richten'

Herintroductie van Align lamp

Vij5 presenteert een nieuwe versie van de Align lamp. “Het ontwerp was al eerder onderdeel van de Vij5 collectie maar had een langer ontwikkelproces nodig. De ogenschijnlijk eenvoudige lamp kent een complex binnenwerk door de combinatie van led en magnetisme.” aldus Vij5 founders Arjan van Raadshooven & Anieke Branderhorst. De nieuwe versie is uitgevoerd met een zwaardere magneet en een dikkere kap waardoor de functionaliteit van de lamp verbeterd is. Ook is er een dimmer geïntegreerd in de lamp.

Align is een minimalistische lamp, waarvan het ontwerp is gebaseerd op een eenvoudige metalen halve bol. De lamp is ontworpen door de Duitse ontwerpster Antje Pesel en kan op verschillende manieren worden gebruikt, omdat het elektriciteitssnoer en de ophangkabel van elkaar gescheiden zijn.

De halve bol wordt vastgehouden door een kleine magneet, waardoor de kap kan worden geroteerd in elke gewenste richting en de lichtbron perfect gepositioneerd kan worden. Daarnaast bevat de set een kleine siliconen tafelvoet, waarin de lampenkap ook geplaatst kan worden in alle richtingen. Hangend functioneert de Align als een hanglamp boven de tafel, in een vrije ruimte of als een leeslamp naast de bank. Met behulp van de siliconen voet transformeert de lamp in een mooie tafellamp. Het elektriciteitssnoer kan zowel aan het plafond als via een stopcontact worden aangesloten.

De nieuwe versie van de Align lamp wordt tijdens OBJECT Rotterdam gepresenteerd en is verkrijgbaar in een witte en een zwarte uitvoering.

Meer informatie:
VIJ5
info@vij5.nl 
www.vij5.nl 

Publicatiedatum: