Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Noviteiten Ducky Dons te zien in Woonindustrie

In De Woonindustrie laat Ducky Dons tijdens het slaapevent de vernieuwde Silvana collectie zien. De Silvana Support® serie biedt al decennia lang voor iedereen een geschikt kussen, met de keuze uit zes verschillende stevigheden. Wegens het succes van dit concept introduceerde Ducky Dons recentelijk twee nieuwe kussenseries met dezelfde opbouw: de Silvana Support® Royale en de Silvana Comfort serie, elk verkrijgbaar in dezelfde 6 kleuren en 6 stevigheden als de Silvana Support® kussens.

De Support® Royale is een luxere versie van de Support® met een tijk van bamboe/katoen en een nieuw, duurzaam vulmateriaal in de bovenvakken: Suprelle® Fusion, een innovatieve mix van high-tech gerecyclede vezels en dons. De Vita Talalay® neksteunen zijn gelijk aan die in de Support® serie. De Support® Royale kussens zijn nu verkrijgbaar in 6 verschillende stevigheden.

De Silvana Comfort serie is qua materiaal en stevigheid gelijk aan de Silvana Support® serie, met als groot verschil dat de neksteun is weggelaten. In de loop der jaren is gebleken dat er vraag is naar  kussens als de Support®, met de 3 afzonderlijke bovenvakken en opbouw in 6 stevigheden, met dezelfde vulmaterialen, maar dan zonder de neksteun. Die vraag wordt nu beantwoord.

Ook de Silvana dekbeddencollectie is uitgebreid met nieuwe Silvana Royale dekbedden. Hierbij introduceerde Silvana het Colortemp systeem; 6 verschillende varianten, van Extra Light t/m Extra Warm, met elk een eigen kleur. Alle varianten zijn onderling te koppelen om zo je ideale dekbed samen te stellen. Ook is het mogelijk om je eigen Silvana Royale partnerdekbed op maat te laten maken, met 2 verschillende helften die elk hun eigen vulgewicht hebben.

Met deze collectiewijzigingen kan nog beter worden ingespeeld op de individuele behoeften van de klant.

Castella
Ook voor het Ducky Dons merk Castella wordt er op De Woonindustrie veel nieuws geïntroduceerd. De kussencollectie wordt uitgebreid met een aantal nieuwe latex modellen die op De Woonindustrie voor het eerst te zien zijn.
De populaire Castella Orion latex kussenserie zal naast de 10, 12 en 14 cm beschikbaar worden in een 8 cm versie. Alle Orion kussens zijn verkrijgbaar in Zacht en Medium wat zorgt voor een zeer uitgebreide serie van 8 hoofdkussens. Zo is er voor iedereen een passend Orion kussen.

Verder zal het nieuwe Gemma kussen voor het eerst getoond worden: een latex kussen in een golvend model met een hoge en lage kant, verkrijgbaar in zacht en medium.

Ook mag het traditionele en populaire sloopmodel niet ontbreken in de collectie; de Atlas is er in 12 en 14 cm hoogte, beide verkrijgbaar in een zachte en medium uitvoering.

Al met al volop reden om Ducky Dons een bezoekje te brengen tijdens De Woonindustrie.

Meer informatie:
Ducky Dons
Tolweg 43
3851 SL Ermelo
T +31 (0)341 563 800
www.duckydons.nl
info@duckydons.nl

Publicatiedatum: