Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Interfloor geeft Dynamic Wood collectie update

De collectie Dynamic Wood van Interfloor is vernieuwd met actuele houtdessins. De collectie krijgt een update naar de huidige trends in hout zowel in kleur als dessin.

De Dynamic collectie met de exclusieve Black Tex Backing van Interfloor is een realistische PVC designvloer op 400 cm breed. Dit mede dankzij de matte uitstraling en voelbare ‘Natural Look’ toplaag die het houtdessin een realistische en sfeervolle uitstraling geeft. Niet zo ‘hard’ als echte planken maar wel met een ’natural touch’.

De unieke ‘Black Tex Backing’ is sterk genoeg om lichte verschillen in de ondervloer te overbruggen en elastisch genoeg om eventuele oneffenheden op de te vangen waardoor het vloeroppervlak mooi strak blijft. Het vinyl is daarbij bestand tegen o.a. hakken en meubelpoten en brengt vele voordelen mee omtrent loopgeluid. De geluidsisolerende onderlaag leidt tevens tot extra loopcomfort dat vermoeidheidsverschijnselen vooral in veelgebruikte ruimtes vermindert. De Dynamic pvc-vinylcollectie is dan ook geschikt voor alle drukbelopen vertrekken, bedrijfsmatig en particulier. Voor kantoorruimtes tot appartementen waar extra geluidsisolatie steeds meer een must wordt.

De bekende polyurethaan finish geeft een warm mat effect en creëert optimale bescherming van de vloer tegen vuil en vlekken. Als bijkomend voordeel ten opzichte van een echt houten vloer is deze kamerbrede vloer een stuk voordeliger, gemakkelijker te installeren en eenvoudig te reinigen en te onderhouden.

Daarnaast is de vloer ‘waterbestendig’: Dynamic Wood zwelt of krimpt niet als hij aan warmte en vocht wordt blootgesteld en kan dus ook probleemloos worden gebruikt in combinatie met vloerverwarming en in vochtige ruimten.

Dynamic Wood is volgens dezelfde kwaliteitseisen geproduceerd als alle producten van de Dynamic Collectie en tevens duurzaam en ecologisch verantwoord door de mogelijke terugwinning van grondstoffen.

De volledig up-to-date collectie is verdeeld onder 3 stalensets met een keus van 18 decors in 3 pvc-plankformaten. Gericht om iedere ruimte en elk interieur door middel van een passende vloer de gewenste sfeer mee te geven De kleuren die hun kracht afgelopen jaren hebben bewezen blijven behouden. 

Inspringend op de nog steeds toenemende populariteit van grotere afmetingen op de vloer zijn er twee dessins met een XL PVC-planken van 150 x 20 cm. Een stevig formaat voor de nodige grandeur.

Meer informatie:
Interfloor
info@interfloor.nl 
www.interfloor.nl 

Publicatiedatum: