Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
In samenwerking met studio segers

Vincent Sheppard presenteert Kodo collectie

Vincent Sheppard heeft tijdens de onlangs gehouden voorjaarsbeurzen tal van nieuwigheden gepresenteerd waaronder de Kodo collectie.

Geïnspireerd door het combineren van materialen tot unieke ontwerpen, creëerde studio segers in samenwerking met Vincent Sheppard de Kodo collectie. Natuurlijke keramiek, industrieel aluminium en acryltouwen spelen de hoofdrollen in de collectie. "Die materialen zijn weerbestendig en voegen een eigentijds gevoel toe aan het meubilair, terwijl de zachte rondingen en afgeronde ruggen een warme en uitnodigende sfeer uitstralen", vertelt een woordvoerder van het meubelbedrijf.



De uitgebreide Kodo collectie bestaat uit een loungestoel, loungebank, cocoon, voetensteun, bijzettafel, salontafel, tuinstoel en eettafel. "Het woord chairing brengt onze twee passies bij elkaar en is tegelijkertijd de focus van ons bedrijf: leuke momenten delen in comfortabele stoelen die je daarbij helpen", besluit de woordvoerder.  

studio segers
Productdesigners Wim en Bob Segers staan voor een no-nonsense aanpak. Ieder ontwerp doorloopt een logisch ontwerpproces waarbij het verwerken van producteisen wordt vertaald naar uitgesproken karaktervolle entiteiten.

Meer informatie:
Vincent Sheppard
www.vincentsheppard.com 

Publicatiedatum: