Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Vernieuwend lifestyleconcept van SieMatic en Designo

Tolhoek Keukens opent haar deuren

Zaterdag 1 februari openen William Tolhoek en Arnold Oudshoorn de deuren van de nieuwste keukenstudio van Zeeland in Goes: Tolhoek Keukens. Bij Tolhoek vinden bezoekers het vernieuwende lifestyleconcept van SieMatic en Designo.

"Tolhoek Keukens is een exclusief erkend Siematic dealer", vertelt mede-eigenaar Arnold met gepaste trots. SieMatic volgt een nieuwe filosofie, met tijdloze keukens in drie verschillende lifestyles: Pure, Urban en Classic. In een SieMatic Premium Store komen deze lifestyles optimaal tot hun recht. En Tolhoek Keukens heeft de exclusieve primeur voor de Bevelanden."

Designo
"Designo staat ​​voor kwaliteit, variatie, betrouwbaarheid en continuïteit. Goed is niet goed genoeg voor Designo, zo wil men beter zijn dan het gemiddelde. Dit geldt voor het materiaal, de technologie en het ontwerp."

Stapje meer
Samen met zakenpartner William gaat Arnold aan de slag. Beide heren hebben ruim  20 jaar ervaring in de keukenbranche. William is expert op het gebied van montage van keukens en eventuele bouwkundige veranderingen. Arnold heeft jarenlange verkoop ervaring van keukens. Up to date
De beslissing om een nieuwe keuken te kopen, is het begin van een spannend proces. Het is leuk om te doen maar wordt ook vaak door onzekerheid omgeven. "Onze showroom krijgt zeer regelmatig een update en onze keukenontwerpers worden geregeld bijgeschoold. 

Geheel in lijn met de filosofie van SieMatic worden er keukens  getoond als onderdeel van de leefomgeaving. Dus staan er ook designmeubels, liggen er mooie vloeren en is ook aan de afwerking en de accessoires veel aandacht besteedt. Alle stijlwerelden van SieMatic zijn vertegenwoordigd. Met de Siemens Home Connect app kunnen klanten huishoudapparaten bekijken en bedienen, waar en wanneer ze maar willen.

"Qua trends zien we vooral dat koken en afzuiging in één erg in trek is. Ook zwart is een kleur die steeds meer te zien is, zowel in de keukenfrontjes als de kranen en accessoires. We verkopen de producten van Bora, de kookveldafzuiging gebruikt een dwarsstroming die groter is dan de stijgsnelheid van de kookdampen. Daardoor worden kookdampen en -geurtjes effectief en direct bij het kookveld afgezogen."De opening van de showroom van Tolhoek keukens zaterdag 1 februari a.s. wordt gevierd met een exclusief Open Huis. Er zullen demonstraties van Bora zijn en een inspirerende SieMatic Lifestyle Tour.

Meer informatie:
Tolhoek Keukens
Stanleyweg 2
4462 GN Goes
info@tolhoekkeukens.nl 
www.tolhoekkeukens.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven