Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"De planken nodigen uit om met composities te spelen"

Cruso zet samenwerking voort met Brusselse ontwerper

Cruso is een Belgische fabrikant die meubels aanbiedt die gecreëerd zijn door getalenteerde internationale ontwerpers. Alle ontwerpen worden duurzaam geproduceerd. Cruso presenteerde tijdens Maison&Objet twee nieuwe samenwerkingen waaronder Notes.

In 2020 zet Cruso zijn samenwerking voort met de Brusselse ontwerper Julien Renault. Dit keer ontwikkelde hij een nieuw reksysteem met een magnetische wandhouder: Notes.

De Notes planken nodigen uit om met composities te spelen en zullen houtliefhebbers behagen met zijn massief eiken planken. De karakteristieke vorm van de planken past in verschillende interieurs door de verschillende lengtes van de planken en hun karakteristieke vorm. De planken worden vergezeld door houten laden met hetzelfde profiel. 

Julien Renault is gefascineerd door industriële normen en is geïnspireerd op de schoonheid van alledaagse voorwerpen en de sporen van productieprocessen. Julien richtte zijn studio op in september 2015, toen zijn eerste producten voor Hem en ABV werden gelanceerd. Zijn ontwerppraktijk wordt gekenmerkt door een duidelijke aanpak gericht op productieproces, materialiteit en een onderzoek naar een herkenbare en sterke esthetiek. 

Meer informatie:
Cruso
info@cruso.com
www.cruso.com

Publicatiedatum: