Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
In samenwerking met Japanse ontwerper

Cruso presenteert nieuwe serie meubels

De Belgische meubelfabrikant Cruso maakt meubels, gecreëerd door internationaal gerenommeerde ontwerpers. "Onze producten zijn eenvoudig en gastvrij", vertelt Lionel Slusny. "Ze zijn ontworpen voor veeleisend dagelijks gebruik en zijn perfect voor gezellige huizen of grote contractprojecten."

Tijdens Maison&Objet presenteerde het meubelbedrijf de nieuwe collectie Springback, ontworpen door Keiji Takeuchi. De serie bevat een stoel en een salontafel. Verleid door de duurzame en betaalbaarheidsambities van het merk, leende Takeuchi het merk zijn expertise en oog voor verhoudingen. Zo ontstond de Springback collectie.



Cruso en Keiji Takeuchi wilden een stoel creëren met een sterke persoonlijkheid, een zeer royale stoel en impactvolle materialen. "De stoel is gemaakt van eiken of walnoot op een stalen structuur. De zitting en rugleuning zijn erg gul en zorgt ervoor dat de stoel een gastvrij gevoel geeft", vervolgt Lionel. Zowel de stoel als de salontafel worden in een platte verpakking geleverd dat zorgt voor efficiënt transport en wat de ecologische voetafdruk beperkt. Het ontwerp van hun stalen structuur is bedoeld om eenvoudig thuis te worden gemonteerd, en toch voelt het erg stevig en verzekerd. 


Keiji Takeuchi werd geboren in Fukuoka, Japan, in 1977. Hij bracht het grootste deel van zijn jeugd door in Nieuw-Zeeland
waar hij afstudeerde aan de universiteit met een bachelor's degree in Product Design. In 2015 richtte Keiji zijn eigen ontwerpbureau op in Milaan om zijn eigen overtuigingen na te streven. 

Meer informatie:
Cruso
info@cruso.com 
www.cruso.com

Publicatiedatum: