Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Burgess komt met nieuw schermassortiment voor moderne interieurs

De Britse meubelmaker Burgess heeft een nieuwe serie eigentijdse schermen geïntroduceerd die beantwoorden aan de veranderende behoeften van gastvrijheid en commerciële interieurs.

360 Divide en SplitScreen zijn ontworpen om ruimtes in te delen of privacy toe te voegen zonder in te leveren op stijl. Elk paneel is verkrijgbaar in een keuze uit stoffering en afwerkingen en is bedekt met zacht, hoogwaardig materiaal om intimiteit en warmte toe te voegen, terwijl het helpt om lawaai te verminderen.

Jeremy Burgess, directeur van Burgess Furniture, zegt: “Een scherm kan discretie bieden waar u het nodig hebt. En wanneer een ruimte harder moet werken, zijn schermen een geweldige manier om gebieden te definiëren. Maar functioneel hoeft niet saai of verouderd te zijn. Onze nieuwe schermen zijn niet alleen praktisch en duurzaam, ze geven onze klanten ook de optie om ruimtes te definiëren zonder ooit in te leveren op stijl.”

360 Divide is geïnspireerd op kiezelstranden en is een speels scherm dat is ontworpen voor informele zit- en samenwerkingsruimtes. Zoals de naam al doet vermoeden, kan het 360 ​​graden draaien op zijn elliptische stalen basis en centrale as, waardoor het het meest flexibele scherm van Burgess tot nu toe is.

David Hill, Design Engineer bij Burgess Furniture, zegt: "We hebben afscheid genomen van de gebruikelijke rechte lijnen en rechte hoeken om iets vriendelijkers en meer organisch te creëren - een hardwerkend scherm dat fris en modern is, en geschikt voor meer informele doeleinden."

SplitScreen is een elegant en eigentijds enkel scherm, ontworpen om grotere kamers op te splitsen of lelijke bekabeling of cateringapparatuur te verbergen. Met een dubbel paneel kan het worden aangepast aan elk interieur of een contrast creëren om een ​​opvallende kenmerk toe te voegen. SplitScreen is geconstrueerd in een robuust, maar lichtgewicht stalen frame en kan worden verbonden met andere schermen en eenvoudig worden verplaatst op wielen bevestigd aan een massieve onderstel, dat beschikbaar is in drie kleuren: naturel, walnoot en charcoal.

Meer informatie:
Burgess Furniture
www.burgessfurniture.com 

Publicatiedatum: