Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vescom introduceert collectie kleurrijke, duurzame meubelstoffen

De kleurrijke en duurzame nieuwe meubelstoffen van Vescom, Acton, Rolla en Dikson, hebben allemaal een unieke textuur. Deze slijtvaste meubelstoffen zijn ontwikkeld en geproduceerd in de eigen weverij van Vescom en zijn geschikt voor intensief gebruik.

Acton: een must-have voor de kantorenmarkt
Acton is een sterke meubelstof die esthetisch aanvoelt. De stof heeft een matte afwerking en is verkrijgbaar in een reeks van 39 frisse kleuren. De stof is eenvoudig toepasbaar en geschikt voor gebruik op kantoor- en vergaderstoelen. Acton is vlamvertragend, slijtvast (90.000 wrijvingen Martindale, 100.000 dubbele wrijvingen Wyzenbeek), licht- en kleurecht. 

Rolla: gewaagd driedimensionaal ontwerp
Rolla is een meubelstof met een gewaagd architecturaal patroon. Het driedimensionale geometrische patroon is slijtvast ondanks de verhoogde textuur. Rolla is verkrijgbaar in 20 tinten, variƫrend van neutrale grijstinten tot blauw, roze en oranje. De kleuren Acton en Rolla zijn ontworpen om elkaar aan te vullen en te combineren, zelfs op hetzelfde meubelstuk. Net als Acton is Rolla vlamvertragend, slijtvast (50.000 wrijvingen Martindale, 100.000 dubbele wrijvingen Wyzenbeek), licht- en kleurecht.

Dikson: luxueuze chenillemix
Dikson is een luxueuze chenillemix die zacht aanvoelt. Maar ondanks zijn zachtheid is het duurzaam en slijtvast (100.000 wrijvingen Martindale, 100.000 dubbele wrijvingen Wyzenbeek). De kleuren reageren op het licht en geven subtiel verschillende effecten onder verschillende belichting. Dikson is een kameleon die prachtig opgaat in de rest van het interieur. Het kleurenpalet omvat grijs en verschillende tinten steen. 

Meer informatie:
Vescom
www.vescom.com 

Publicatiedatum: