Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Donderdag wordt nieuwe showroom geopend

DSM Keukens opent in twee jaar tijd drie vestigingen

Het Belgische DSM Keukens vierde vorig jaar haar 100 jarig jubileum. In de afgelopen twee jaar heeft het keukenbedrijf al drie nieuwe vestigingen geopend en zijn ze uitgebreid naar Wallonië. 

Nu verhuist de Belgische DSM Keukens haar gevestigde showroom in Nevele naar de Xavier De Cocklaan in Sint-Martens-Latem. Het hoofdkantoor blijft echter wel op dezelfde locatie, nog langs de Vaart. De nieuwe showroom van 1500 m2 zal aanstaande donderdag 30 januari geopend worden. Er zullen meer dan 50 keukenopstellingen te zien zijn. 


FOTO: DSM Keukens

“We hebben in twee jaar tijd drie nieuwe vestigingen geopend en we zijn uitgebreid naar Wallonië”, zegt marketingdirecteur Sofie De Schepper tegen de Belgische krant HLN. “Er was nood aan een goed opleidingscentrum met een aparte ruimte voor elke afdeling en daarom hebben we besloten om onze toonzaal in Nevele te verhuizen naar een andere locatie. In de toonzaal in Sint-Martens-Latem zullen er naast een ruim aanbod aan kwaliteitskeukens ook een aantal corners/mini-appartementen uitgewerkt zijn onder het concept DSM More. Naast een mooie keuken kan je er ook dressings op maat en een volledige interieurinrichting vinden in de stijl van je keuken. Daarnaast zal er ook een Outdoor Kitchen te zien zijn en worden er andere nieuwigheden tentoongesteld.”

Meer informatie:
DSM Keukens
www.dsmkeukens.be 

Publicatiedatum: