Team Interieur Collectie Dagen houdt voor 1e keer nieuwjaarsborrel

InCoDa presenteert plannen voor editie 2020

Gisteravond, donderdag 23 januari hield het InCoDa-team van Easyfairs voor de eerste keer een nieuwjaarsborrel. Wat organisator en Head of Event Interior & Retail Mascha de Bruin betreft wordt vanaf heden in elke derde week van het nieuwe jaar zo'n bijeenkomst gehouden op de bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem.
In de kleurrijke hal Next Level werd met zo'n vijftig belangstellenden teruggeblikt op het afgelopen vakevent Interieur Collectie Dagen (InCoDa) en door marketingcoördinator Gerard van Muijden vooruitgekeken naar de komende editie, waarop tal van vernieuwingen worden doorgevoerd. Plannen voor 2020 werden gepresenteerd en een overzicht met nieuwkomers tot nu toe voor de aankomende editie van het driedaagse vakevent op 13, 14 en 15 september in Evenementenhal Gorinchem. 

Het team van InCoDa, met v.l.n.r. marketingcoördinator Gerard van Muijden, de accountmanagers Patricia Baum en Nicky van den Berg, en Head of Events Mascha de Bruin. Aan het einde werd er getoast op een mooie samenwerking en een succesvol 2020. 

Mascha de Bruin heette alle belangstellenden welkom. Tijdens een korte presentatie blikte zij namens de beursorganisatie terug op de zeer succesvolle 10-jarige jubileumeditie van 2019.
Daarna werden de voorlopige nieuwkomers gepresenteerd en de plannen die de organisatie heeft voor Interieur Collectie Dagen 2020, die zich sinds kort ook op de Belgische markt richt. Wat opviel was dat aankomende editie ook de woninginrichtingsformules Comafin Groep, Decorette en Euretco deelnemen, naast trouwe partner Concepts & Companies.

Netwerken
Volgens Mascha is de nieuwjaarsborrel vooral bedoeld om te netwerken. Dat werd dan ook gedurende de bijeenkomst volop gedaan. Naar haar mening was InCoDa 2019 op alle fronten een geslaagde editie ("er werden volop orders geschreven"), hetgeen door vrijwel iedereen werd beaamd. Vervolgens werd een terugblikfilmpje getoond. De editie van 2019 trok 6623 bezoekers en 135 exposanten die samen goed waren voor meer dan 200 deelnemende merken.
Daarna kreeg Gerard van Muijden het woord. Hij vertelde dat er een nieuwe website de lucht is ingegaan met alle features die daarbij horen.

Sfeerimpressie van de Interieur Collectie Dagen editie 2019

Duurzaamheid
Verder liet de marketingcoördinator weten dat duurzaamheid en smart home als thema’s een grote rol gaan spelen in het programma en de beleving. "Ook heeft en krijgt elk segment extra aandacht aankomende editie, denk bijvoorbeeld aan het parket en de meubelstoffen", aldus Gerard. 

Na afloop zei Masha dat het fijn was om te zien dat flink wat partijen uit zowel Nederland als België naar Gorinchem waren gekomen om samen te netwerken en het nieuwe jaar proostend in te luiden. "Het was ook goed om te zien dat zowel bestaande als potentiële exposanten en partners naar de borrel waren gekomen. Het is een hechte en hardwerkende community die een nieuwjaarsborrel verdient en dit is dan ook voor een eerste keer erg goed geslaagd", aldus Mascha.

Flink wat partijen uit Nederland en België waren naar Gorinchem gekomen om het nieuwe jaar proostend in te luiden.

De nieuwjaarsborrel werd ontzettend gewaardeerd en positief ontvangen. Mascha: "Daarom hebben we besloten dit ook volgend jaar en de jaren daarop te organiseren. Een contactmoment voor partners, exposanten en potentials om bij te praten en wellicht nieuwe samenwerkingen te creëren waarbij de interieursector van harte welkom is", licht ze toe.

Meer informatie:
Interieur Collectie Dagen
www.interieurcollectiedagen.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven