Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Twee interieurzaken failliet verklaard

Gisteren, woensdag 22 januari heeft de rechtbank twee interieurzaken failliet verklaard. De ene is in Rotterdam te vinden, de andere in het Gelderse Wilp. Beide bedrijven konden niet langer aan hun financiële verplichtingen voldoen.

Het in januari 2013 opgerichte bedrijf Marcel Interieurs moet met onmiddellijke ingang de deuren sluiten. De professionele interieurbouwer werkte vooral voor overheidsinstellingen, maar ook kantoren en winkels richtte Marcel Interieurs in. Het bedrijf ontwierp, produceerde en monteerde voor zowel de zakelijke als de particuliere markt op maat gemaakte meubelen zoals keukens, (inbouw-)kasten, pantry’s, complete winkelinrichtingen en turnkey projecten.

De Decokay vestiging aan het Samuel Esmeijerplein in Rotterdam moet de deuren sluiten.

Rothmeijer Woondecor B.V. is eveneens failliet verklaard. Het bedrijf had sinds 1997 een Decokay vestiging aan het Samuel Esmeijerplein 3 in Rotterdam. Een andere winkel van deze ondernemer is Gallery 62 in Krimpen aan de IJssel, die is niet getroffen door het faillissement en volop in bedrijf.

Bron: www.faillissementsdossier.nl