Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Decospan zet volgende stap in Europese strategie door overname

Decospan, de expert voor houtoplossingen voor binnen, zet een belangrijke nieuwe stap in zijn Europese strategie. CEO Pieterjan Desmet heeft het Tsjechische bedrijf ESCO overgenomen, dat gespecialiseerd is in massief en meerlagig eiken parket.

De acquisitie sluit de cirkel van activiteiten die Decospan voor ogen had. Naast de Belgische hardhoutfineervloeren 'Parky' en het Franse meerlagige parket 'Cabbani' biedt Decospan nu een volledig assortiment houten vloeren. Door zich te concentreren op de Europese productie en kwaliteit, versterkt de familie Desmet opnieuw het spel van het bedrijf. De acquisitie versterkt dus de marktpositie en de Europese aanwezigheid. Het opent ook nieuwe perspectieven in Oost-Europa, waar Decospan al een fabriek heeft.

ESCO is geen kleine speler of een volger in de vloerindustrie. Het van oorsprong Nederlandse familiebedrijf van de familie Kuijpers heeft een omzet van 12 miljoen euro en heeft ongeveer 170 medewerkers in dienst. De moderne zagerij is de grootste troef omdat deze zorgt voor een eigen aanvoer van eiken toplagen. De familie Kuijpers blijft ESCO de komende vijf jaar beheren. Zowel bedrijven als gezinnen zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking hun klanten toegevoegde waarde zal bieden. Het eerste mooie besef dat beide bedrijven hun krachten bundelen , is de nieuwe Cabbani Bohemia-collectie.

Meer informatie:
Decospan
info@decospan.com  
www.decospan.com 

Publicatiedatum: