Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Leer van Waalwijkse bedrijf komt van dieren uit de vrije natuur

Multifunctionele zelfklevende lederen tegels

De multifunctionele zelfklevende leertegels van Enzo Pellini geven een stoer karakter aan het interieur. Leer is niet alleen een duurzaam en warm materiaal maar ook geluiddempend en brandvertragend.



Het leer van het Waalwijkse bedrijf komt van dieren die hun leven hebben doorgebracht in de vrije natuur. Deze dieren hebben onder meer te maken gehad met muggenbeten, gevechten en obstakels als prikkeldraad. Al deze zaken hebben littekens nagelaten op de huid. De sporen daarvan blijven soms. Maar zoals Enzo Pellini zegt: "Het zijn tevens juist die elementen die de huid uniek maken en het een stoer karakter geven."

De lederen Enzo Pellini tegels zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: marron, mud, choco en antraciet. Deze kleuren zijn goed te combineren met natuurmaterialen, zoals hout en natuursteen. 



Nieuwe look voor meubels
De leertegels kunnen overal aangebracht worden, zolang de ondergrond schoon, droog en vetvrij is. Het hoeft dus niet bij de muur of deur te blijven. Ze kunnen ook meubels een andere look geven. 

Ook kan er een een strook in het midden van de tafel geplakt worden, waardoor er een soort tafellopereffect ontstaat. Voor de creatievelingen onder ons kunnen er ook mozaïekstukken van gesneden worden.



Meer informatie:
Enzo Pellini
contact@enzopellini.nl
www.enzopellini.nl

Mandemakers
www.mandemakers.nl

Publicatiedatum: