Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Piet Boon ontwerpt terrasverwarmer voor Heatsail

De Nederlandse ontwerper Piet Boon heeft een terrasverwarmer ontworpen voor Heatsail. Deze DISC terrasverwarmer verhoogt het comfort van het buitenleven en verlengt het buitenseizoen. De wens om in alle seizoenen meer tijd buiten door te brengen, vereist producten die dit comfort kunnen bieden. Met dit object worden de dagen verlengd en biedt het ontwerp, naast functionaliteit, schoonheid die harmonieus opgaat in zijn omgeving. De technische kern van Heatsail is de lamp met een geïntegreerd verwarmingssysteem, een tijdloze verlichting met verwarming voor uw tuin of terras.

Naast de onderscheidende outdoorcollectie van Piet Boon, toont dit ontwerp ook een tijdloze en creatieve samenwerking. Het vakmanschap en de technologische kennis van Heatsail combineren met het ontwerp van Studio Piet Boon. Door te spelen met verhoudingen en te kijken naar specifieke esthetische dimensies en vormen, heeft het ontwerp zijn eigen Piet Boon-handschrift gekregen.

Over Heatsail
Heatsail is een Belgisch designbedrijf dat de arena voor luxe verlichting, verwarming en koeling opnieuw heeft gedefinieerd.

Meer informatie:
Heatsail
info@heatsail.com 
www.heatsail.com 

Publicatiedatum: