Twee nieuwe vertegenwoordigers aangesteld

Groei Nijwie Furniture en Le Chair International zet door

Het was even geleden, maar ook dit jaar hebben Nijwie en Le Chair weer deelgenomen aan de IMM Cologne meubelbeurs in Keulen. Zij willen haar afzetmarkten vergroten en ook meer buiten Nederland gaan opereren. Hiervoor is IMM Cologne de perfecte beurs. Tijdens de beurs werden de nieuwste artikelen gepresenteerd. Het publiek reageerde zeer positief op deze artikelen, wat Nijwie en Le Chair veel vertrouwen geeft. De nieuwe stofsoorten, materialen en vormgeving kenmerken de nieuwe artikelen. Ook de aanvulling op het merk MySons is helemaal van nu met een blik op de toekomst.


Beurspresentatie op de IMM in Keulen.

Nijwie en Le Chair presenteerden niet alleen haar nieuwste artikelen, maar ook de twee nieuwe vertegenwoordigers waren te vinden in Keulen. Een mooie kans om de klanten en vertegenwoordigers kennis te laten maken met elkaar. Door de flinke groei van beide bedrijven is ervoor gekozen om twee nieuwe vertegenwoordigers in dienst te nemen. Martin Van Dijk en Roy Geerdink, beide met jaren ervaring in de meubelbranche, zullen Nijwie en Le Chair vertegenwoordigen. Martin zal de gehele westkant van Nederland op zich nemen. Roy is vertegenwoordiger voor de oostkant van het land. Onderstaand kunt u de gegevens van de nieuwe vertegenwoordigers vinden.


Links Roy Geerdink en Martin van Dijk, de nieuwe vertegenwoordigers van Nijwie en Le Chair, tijdens de beurs IMM te Keulen.

Het werk van Dhr. Simons, de bekende agent van Nijwie en Le Chair, zal een andere invulling krijgen. Nijwie en Le Chair zijn samen met hem aan het werk om een nieuw concept te ontwikkelen. ''Dit belooft zeer interessant te worden. Hou Nijwie en Le Chair daarom goed in de gaten om op de hoogte te blijven van dit nieuwe concept.''

Meer informatie:
Nijwie Furniture - Le Chair - MySons
Martin van Dijk: 06 22 51 66 10 - martin@nijwie.nl 
Roy Geerdink: 06 86 87 95 82 - roy@nijwie.nl 
Het Wendelgoor 5
7604 PJ Almelo 
info@nijwie.nl - www.nijwie.nl 
info@lechair.com - www.lechair.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven