Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Met een showroom van 800 m2

Bedaffair opent grootste ecologische beddenwinkel in Nederland

Het Nederlandse bedrijf Bedaffair heeft sinds een maand de grootste ecologische beddenwinkel in Nederland geopend te Heemstede. In de 800 m2 showroom geven de eigenaren en deskundig getrainde adviseurs de consumenten gepersonaliseerd advies over matrassen, bedbodems, kussens en dekbedden. Geen matras–bed combinatie of boxspring is hetzelfde bij Bedaffair, doordat ieder mens ook uniek is. 

Betaalbaar biologisch slaapcomfort
De in massa aangeboden matrassen zijn veelal gemaakt van synthetische, plastic materialen. Terwijl de consument meer en meer op zoek is naar milieuvriendelijke en duurzame producten. Echter de keuze in en het aanbod van duurzame, ecologische, natuurlijke matrassen en bedden is in Nederland zeer klein.

Elk matras, bed, kussen of dekbed uit de collectie van Bedaffair wordt met de hand gemaakt, en is of biologisch afbreekbaar, circulair, of recyclebaar en altijd volledig duurzaam geproduceerd in Europa (Nederland, Duitsland of Oostenrijk).
De gehele collectie slaapproducten is vrij van schadelijke stoffen. Zo bezitten de natuurlatex matrassen het Duitse QUL certificaat. En worden de natuurlijke boxsprings en pocketveermatrassen van het eigen label Skoon opgebouwd met onbewerkte en biologische materialen, waardoor deze matrassen en boxsprings volledig geschikt zijn voor een circulaire economie. Van de natuurlijke biologische materialen kunnen producten worden gemaakt voor de agrarische industrie. 

Naast de eigen labels voert het bedrijf ook andere eco merken als Yumeko, Dormiente, Team 7, Prolana, Damai organics en Holzmanufaktur. Naast eco slaapcomfort ook complete slaapkamerinrichting en zitbanken

Naast een natuurlijk slaapsysteem kan de consument ook bij Bedaffair terecht voor een volledig natuurlijke slaapkamerinrichting. Van commodes, bijzettafels en nachtkastjes tot kledingkasten voorzien van ladekasten, hangsystemen en verlichting. 

Het bedrijf breidt het assortiment uit met natuurlijke design zitbanken en slaapbanken. Comfortabele zit- of slaapbanken die volledig zijn opgebouwd uit natuurlijke materialen zoals natuurlatex, kokos, massief hout en biologische wol of katoen.

Over Bedaffair
Bedaffair is een bewust innovatief producerend bedrijf en retailer van gepersonaliseerde biologische zit- en slaapoplossingen. Een puur Hollands bedrijf waar de mensen én dieren in de productieketen, de consument, het milieu, en het goede en prettige leven van niet alleen vandaag maar ook de toekomst centraal staat.

Meer informatie:
Bedaffair
info@bedaffair.nl 
www.bedaffair.nl 

Publicatiedatum: