Styliste tovert kantine om tot bruine kroeg

Afgelopen zomer mocht DG Vastgoedstyling bij Schilderwerk Gebr. Rutten in Nijmegen een opdracht uitvoeren. Namelijk de saaie kantine restylen tot een gezellige bruine kroeg.

Samen met de eigenaar bespraken de stylisten van het Nijmeegs bedrijf de wensen, het budget en uitvoering. Bij de presentatie met moodboard was hij razend enthousiast en kregen zij volledig carte blanche.Bij deze opdracht is de complete aanpak met de daarbij behorende werkzaamheden onder DG Vastgoedstyling hoede genomen. Het tijdspad werd uitgezet met betrekking tot de werkzaamheden zoals sloopwerk, elektriciteit aanleg, schilderwerk, vloer en lambrisering plaatsen.

Tijdens het leeghalen en sloopwerk kwamen er een aantal mooie oude elementen van het gebouw naar voren. Deze factoren, zoals de grote raampartijen en de oude paneeldeuren, werden tijdens het proces meegenomen en gebruikt. Doordat ze verscholen zaten onder plaatwerk kwamen ze voorheen niet tot hun recht.De materialen voor de kantine komen vanuit het hele land. Zo werd de bar uit het noorden, de decoratie en tap benodigdheden in midden en westen van het land gehaald. Voor een echte bruine kroeg werd er op zoek gegaan naar “foute items”, zoals het tafelkleedje van oma, de donkere eiken items in het klein meubilair, maar ook voor de kleine details zoals een fotolijstje met een foto van het koningshuis. Deze werden gevonden in diverse kringloop winkels.

Eigenaresses Désiree Jansen en Gérelle Driessen vertellen: 'Wij zijn een bedrijf dat hoofdzakelijk woningen voor de woningmarkt voorzien van een optimale presentatie. Dit komt de verkoopprijs en onderhandelingspositie absoluut ten goede. Wij bieden een basisstyling aan tot complete meubelverhuur door heel Nederland. Daarnaast worden we steeds meer ingeschakeld voor restyling of kleur adviezen van bedrijfspanden.'

Meer informatie:
DG vastgoedstyling
Van Peltlaan 216
6533ZV Nijmegen
www.dgvastgoedstyling.nl
info@dgvastgoedstyling.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven