Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ruim 75.000 professionals bezoeken Horecava

De 64e editie van de Horecava, die de afgelopen vier dagen in RAI Amsterdam plaatsvond, is door ruim 75.000 professionals bezocht. Op deze nationale vakbeurs waren ook tal van ondernemers uit de woon- en slaapbranche present, waaronder die van Brouwers Bedding, PMP Furniture, Satelliet Meubelen, Smeg en Vervoort Meubelen BV.

Een blik op de stand van Satelliet Meubelen, dat haar relaties inspireert tot creativiteit en effectiviteit op het gebied van interieur en gastvrijheid. FOTO'S DAAN STURM

Fons Peet (links) en Sander den Outer van PMP Furniture, dat meubels aan vooraanstaande hotels en restaurants worldwide levert.

Thieu Brouwers en Bram Groos van Brouwers Bedding, dat naast de Hotel Collectie ook het SKULLY bed introduceerde, om hoteleigenaren te laten zien dat zij hun kamers geheel naar eigen wens kunnen personaliseren.

Vervoort Meubelen was na een jaar afwezigheid weer terug op de beurs. Het bedrijf is inmiddels 60 jaar actief op de professionele markt en weet met haar ruime ervaring de behoeftes van de klant te vertalen naar een passend inrichtingsconcept. 

Een blik op de stand van Smeg Foodservice, dat een breed scala aan professionele apparatuur presenteerde die gekenmerkt wordt door design, hoge prestaties en duurzaamheid. De focus lag op de professionele vaatwassers en ovens. 

Meer informatie:
Horecava
www.horecava.nl