Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Samenwerking tussen Kartell, Philippe Starck en Autodesk

Kartell introduceert eerste stoel bedacht door kunstmatige intelligentie en creativiteit

A.I., de nieuwe stoel van Kartell, is het eerste ontwerp bedacht door kunstmatige intelligentie en gecreëerd met input van de ontwerper Philippe Starck en van het bedrijf Kartell.

Creatief denken en kunstmatige intelligentie zijn samengevoegd om een ​​stoelmodel te ontwikkelen op basis van een algoritme dat de oorspronkelijke instructies in acht neemt - een comfortabele stoel die de structurele sterkte en stevigheidseisen heeft om certificering te garanderen en esthetische normen van eenvoud en strakke lijnen in acht te nemen.



Dankzij de samenwerking tussen Kartell, Philippe Starck en Autodesk, is de A.I. stoel daarom het resultaat van de samenwerking tussen kunstmatige en menselijke intelligentie. Starck definieerde het zelf als "natuurlijke intelligentie".

De toegevoegde waarde van kunstmatige intelligentie is geen vervanging voor de creativiteit van de ontwerper, maar helpt het prototype- en bedrijfsontwerpproces te versnellen door de tijd van het op de markt brengen te verkorten.



A.I. wordt voor het eerst alleen gemaakt van een 100% gerecycled thermoplastisch technopolymeer. Door de oppervlaktebehandeling voelt de stoel zacht aan. De stoel is verkrijgbaar in vijf kleuren: wit, zwart, groen, oranje en grijs.

Meer informatie:
Kartell
www.kartell.com

Publicatiedatum: