Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Lex Tiggeler: "De stand is uitgebreid naar 300 m²"

Richmond Interiors introduceert collectie Bloomingville op Maison & Objet in Parijs

Richmond Interiors timmert al jaren aan de weg in meubelland. Vandaag de dag staat de onderneming bekend om de gevarieerde collecties. Van 17 t/m 21 januari, op de beurs Maison & Objet in Parijs, worden nieuwe collecties gepresenteerd.



In totaal worden op de beurs in Parijs ruim 250 nieuwe producten geïntroduceerd, waaronder meubilair, lampen, klokken, grote vazen en woonaccessoires. Net zoals vorig jaar zullen er weer veel gouden objecten te bewonderen zijn. Echter zullen er nu talrijke goudkleurige producten te vinden zijn op de stand, voorzien van een zwarte tint.

De nieuwe Bloomingville collectie van Richmond Interieurs zal een van de hoogtepunten zijn. In deze nieuwe serie staat de pijlstaartrog centraal. Zo zijn de deuren en panelen bedekt met pijlstaartrog leer.



Verder zijn ook de huidige, bekende collecties zoals Blackbone, die herkend kunnen worden aan de gouden en zilveren kleuren, te vinden in hal 7.



Het bedrijf uit Obdam zal net als voorgaande jaren weer groots uitpakken. Directeur Lex Tiggeler: "De stand is dit jaar nog groter dan vorig jaar. Deze editie zal deze net zo groot zijn als in Brussel. In totaal dus zo'n 300 m²."

Van 17 t/m 21 januari is Richmond Interiors op Maison & Objet in Parijs te bezoeken, Hal 7 stand E180-F179.

Meer informatie:
Richmond Interiors
www.richmondinteriors.nl
info@richmondinteriors.nl

Publicatiedatum: