Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Onshus presenteert woondoeken geïnspireerd door Hollandse meester

De producten van Onshus kenmerken zich door eenvoud en het gebruik van natuurlijke elementen en vormen. De dames achter het interieurmerk, Peggy Mes en Yardena Grifhorst, presenteren de nieuwe collectie woondoeken.



"Tijdens het ontwerpproces hebben wij ons laten inspireren door twee werken van onze Hollandse meester Frans Hals", vertelt Peggy Mes van Onshus. Het eerste doek is het Zigeunermeisje en het andere doek bevat het Portrait of Cornelia Vooght. Beide ontwerpen zijn 130 x 170 cm groot en leverbaar in de volgende kwaliteiten: wool 10%, Cashmere 90% en Marino cotton 100%.

"Onze collecties zijn tijdloos en kwalitatief mooi, geïnspireerd door mode, architectuur en natuur. We zoeken ook voortdurend naar nieuwe elementen om de collectie uit te breiden. Sinds het begin is ons doel elegantie, eenvoud en spanning in interieurs te brengen. Ontwerpen is dan ook onze passie", besluit Peggy.

Meer informatie:
Onshus
info@onshus.nl
www.onshus.nl

Publicatiedatum: