Onderscheiding voor hansgrohe tijdens IMM

Op de internationale interieurvakbeurs IMM Cologne, die nog tot en met zondag 19 januari duurt, heeft hansgrohe een hoge onderscheiding gekregen voor de welnessdouche Rainfinity. In de categorie Bath and Wellness ging de Iconic Award voor het beste ontwerp naar de sanitairfabrikant. Olivier Sogno, vice-president Global Marketing, nam de felbegeerde prijs Iconic Award 2020 - Innovative Interior - Best of Best in ontvangst.

"Rainfinity verleidt met zijn onderscheidende designtaal die zorgt voor een onmiskenbare douche-ervaring en past in elke moderne badkamer. Het beschikt ook over een functionaliteit die tot in het kleinste detail is doordacht en zorgt voor een uitzonderlijke douchebeleving. De schouderdouche is een zeer interessante functie die is geïntegreerd in het schap en een zinvolle aanvulling vormt op de productlijn", aldus de jury.

"We zijn erg blij en vereerd dat we de onderscheiding Best of Best hebben gekregen. Door deze prijs aan ons te verlenen, bevestigt de jury onze innovatieve prestaties en erkent ons ontwerpproces", zegt Marc André Palm, hoofd van Global Brand Marketing voor hansgrohe. "We zijn hier enorm trots op, omdat hansgrohe met Rainfinity baanbrekende normen stelt in de badkamer en producten maakt voor veeleisende wellnessliefhebbers en designliefhebbers." 

Met de douchefamilie Rainfinity heeft hansgrohe een nieuw archetype ontwikkeld dat er vooruitstrevend en toch vertrouwd uitziet. Het combineert nieuwe efficiënte technologie en echte gebruikersvereisten op een innovatieve manier. De hoofddouche biedt een intensere douche-ervaring, die perfect is aangepast aan de lichaamsvorm. Voor het eerst is een schouderdouche inbegrepen in het assortiment van de douchepijp, hoofddouches en handdouches. Meer informatie:
hansgrohe
www.hansgrohe.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven