Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Parador breidt laminaatassortiment uit

Met levendige structuren, matte oppervlakken en synchrone poriën imiteert het laminaatassortiment van Parador houten vloeren en is het een weerspiegeling van de natuur.

Natuurlijkheid blijft het uitgangspunt voor het ontwerp van het actuele Parador-laminaatassortiment: zes nieuwe eiken decors in kasteelvloerformaat werden ontwikkeld voor het laminaatassortiment, dat overwegend een synchrone oppervlaktestructuur vertoont. Een andere nieuwigheid is de supermatte structuur, die zorgt voor een natuurlijke en geoliede uitstraling.



Eiken Natural Mix
Het 'Eiken Natural Mix'-laminaat uit het 'Classic 1050'-assortiment heeft een authentiek effect: elke plank heeft een andere kleurtint, wat leidt tot een harmonieus, veelzijdig en vooral natuurgetrouw kleurenspel.

Trendtime 3
De 'Trendtime 3' -collectie is ontworpen in visgraatpatroon met synchrone oppervlaktestructuur. Deze klassieke manier van leggen wordt volledig herzien om elke ruimte een bijzondere toets te geven. De systeemplanken van Parador kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd dankzij Allround-klik. Dit houdt in dat er geen rechter en linker vloerplanken nodig zijn.



Trendtime 6
De kasteelvloer van het Parador 'Trendtime 6'-assortiment heeft als doel om mensen mee te nemen naar lang vervlogen tijden. In grote ruimtes onthullen de grote vloerdelen een natuurlijk karakter dankzij hun lengte en breedte.

Classic 1070
Voor de hogere belastingen in de commerciële en contractsector heeft Parador zijn laminaatportfolio uitgebreid met het 'Classic 1070'-assortiment: de acht producten met gebruiksklasse 33 en een AC 5-classificatie laten zich van hun meest robuuste kant zien.

Aqua-Proof
Alle Parador-laminaatplanken zijn beschermd tegen vocht dankzij Aqua-Proof-kernplaten en een randimpregnering met hydrofobe olie en lak. Daarom kunnen ze ook in de keuken en badkamer worden gebruikt.

Meer informatie:
Parador
www.parador.nl
Info@parador.nl

Publicatiedatum: