Fotoreportage

50 nieuwe exposanten en Next Level maken TrendZ Voorjaar tot een succes

Het merendeel van de exposanten zal met een positief gevoel terugkijken op de Vakbeurs TrendZ Voorjaar 2020. Op zondag 12 tot en met dinsdag 14 januari konden er heel wat bezoekers verwelkomd worden in de Evenementenhal Gorinchem. Naast de bekende namen, konden de bezoekers ook meer dan 50 nieuwe bedrijven bezoeken.


Klik hier voor de volledige fotoreportage van TrendZ.

Smartbadge
Dit jaar introduceerde de beursorganisatie van Trendz Voorjaar de smartbadge technologie. Bij binnenkomst ontving iedereen een badge waarin een speciale chip is verwerkt: de smartbadge.

Met deze badge kan de bezoeker exposantenstands scannen waarin hij of zij geïnteresseerd is en graag meer informatie over wil ontvangen. Na afloop van het beursbezoek ontvangt de bezoeker een e-mail met daarin een overzicht van alle exposanten die hij of zij gescand heeft. “Dit is een unieke tool in beurzenland en is een initiatief van Easyfairs”, zegt Mascha de Bruin namens Trendz.

Flora Plaza
Hiernaast heeft de vakbeurs Trendz het aanbod voor bloemisterijen verder uitgebreid. Na de lancering van het Bloem & Blad Ondernemersplein op Trendz Najaar, werd dit concept doorontwikkeld onder de nieuwe naam Flora Plaza. Nieuw op Flora Plaza was het Kwekersplein. Hierdoor konden bloemisten in contact komen met kwekers om zo het verhaal achter de bloem of plant te ontdekken. 

Beleving
Op het vakevent stonden niet alleen inkopen en zaken doen centraal,  maar kregen bezoekers ook een complete beleving aangeboden door de combinatie van inkopen, inspiratie en kennis. 

Tijdens de rondgang langs de standhouders, werd duidelijk dat er positief teruggekeken wordt naar de beurs. Vooral de nieuwe indeling op Next Level is erg goed bevallen.

www.trendz-voorjaar.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven