Tijdens Maison & Objet

Ex.t. presenteert items Nouveau-collectie

Ook dit jaar neemt het Italiaanse designermerk Ex.t deel aan de Maison & Objet beurs met twee nieuwe items voor Nouveau, de collectie die vorig jaar door Bernhardt-Vella werd gelanceerd.

De Nouveau collectie laat zich inspireren door de Art Deco stijl van de vroege twintigste eeuw en bestaan uit wastafels, spiegels en accessoires. De collectie is nu uitgebreid met een badkuip en een douche-systeem waardoor de synergie van het Florentijnse merk met de ontwerpers Paola Vella en Ellen Bernhardt wordt geconsolideerd.

De badkuip is klein van formaat en rond van vorm en is zowel decoratief als functioneel is. Door de vorm kan het bad op elke plek in de badkamer worden geplaatst. Net als de wastafels is de badkuip ook in LivingTec, een materiaal met hoge technische prestaties en aangenaam qua gevoel.

Het douche-systeem sluit zich aan bij de zachte lijnen van de collectie met asymmetrische geometrieën in de details, die spelen op het contrast tussen de lichtheid van het glas en de lijnen van de metalen profielen. Er zijn twee varianten, een gesloten, vierkante douchecabine of een losstaande glazen wand.

Onder de nieuwigheden zal ook Frieze worden gepresenteerd, het kleurrijke en sterke architecturale merk dat is ontworpen in samenwerking met Marcante-Testa.

Ex.t is te vinden van 17-21 januari op Maison&Objet in hal 6 stand M48-O47.

Meer informatie:
Ex.t
www.ex-t.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven