Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Viering van innovatie en traditie in de parketindustrie

Dit zijn de prijswinnaars van de Parkett Star Award, uitgereikt tijdens DOMOTEX 2020

In totaal twaalf bedrijven uit de detailhandel en ambachtelijke sector en een voortrekker in de parketindustrie hebben een Parkett Star Award 2020 gewonnen. Het hoogtepunt van de prijsuitreiking was toen de Oostenrijkse ondernemer van houtproducten Franz Neuhofer Sr. een Lifetime Achievement Award in ontvangst nam.

Het is de tiende keer dat het tijdschrift voor parketindustrie Parkett Magazin de gerespecteerde industrieprijs uitreikt. De winnaars werden geselecteerd voor hun uitstekende prestaties in het bedrijfsleven en hun innovatieve ideeën en concepten voor de succesvolle marketing van parket door een hooggekwalificeerde jury van experts uit de sector en handelscoöperaties. Dit jaar was de diversiteit van de prijswinnaars symbolisch voor de enorme breedte en dynamiek van een sector.

De prijs voor de beste parketpresentatie ging naar Fussboden Bauer (Motten-Kothen). Prijzen voor de beste commerciële verbouwing en nieuwbouwprojecten gingen naar Babschanik (Ebersbach / Fils), Parkett Neubert (Esslingen) en Sandhack Bauzentrum (Schenefeld). Glander-Gruppe (Lüneburg) ontving de prijs voor voorbeeldige prestaties als leerbedrijf. Holzland von der Stein (Essen) en Koncepta (Dresden) werden geëerd voor hun succesvolle generatieoverdracht. Speciale prijzen gingen naar Thalhofer (Deisenhausen) voor innovatieve marketing en Goiserer Parkett (Bad Ischl) voor zijn succes als startup.

Het hoogtepunt van de prijsuitreiking was toen Franz Neuhofer Sr., van de fabrikant van houtprofielen Neuhofer Holz (Zell am Moos), een Lifetime Achievement Award ontving. De Oostenrijkse zakenman leidde het toenmalige familiebedrijf van de negende generatie van 1965 tot 2000. In die periode kwam hij met systemen en structuren om de voortdurende groei en welvaart van het bedrijf veilig te stellen - een succesverhaal dat tot op de dag van vandaag voortduurt. Afgezien van een aanstekelijke liefde voor het leven, charisma en een sterk gevoel voor zijn wortels als inwoner van Opper-Oostenrijk, zijn zijn meest opvallende kwaliteiten zijn flair voor innovatie, zijn bereidheid om risico's te nemen en investeringen te doen, en zijn vermogen om snelle beslissingen te nemen - alle kwaliteiten die hem in zijn succesvolle carrière goed van pas zijn gekomen.

De Parkett Star Award is bedoeld om het gebruik van parketvloeren te promoten en omvat aanverwante gebieden van vakmensen, detailhandel en industrie. De prijs wordt sinds 2011 uitgereikt door Parkett Magazin, een belangrijk Europees vakblad voor de sector hout-, kurk-, laminaat- en designvloeren uitgegeven door SN-Verlag Hamburg.

Alle prijswinnaars:

  • Beste parketpresentatie in de ambachtelijke sector: Fussboden Bauer (Motten-Kothen)
  • Beste commerciële renovatieproject in de ambachtelijke sector: Babschanik (Ebersbach/Fils)
  • Best nieuwbouwproject in de ambachtelijke sector: Parkett Neubert (Esslingen)
  • Beste commerciële verbouwing in de bouwsector: Bauzentrum Sandhack (Schenefeld)
  • Voorbeeldaanbieder van stages in de ambachtelijke sector: Glander Farben und Wohnstore (Lüneburg)
  • Beste evenement in de ambachtelijke handel: Abker (Melle)
  • Beste evenement in de houthandel: Holzland Friederichs (Mönchengladbach)
  • Voorbeeldgeneratietransitie: Holzland von der Stein (Essen)
  • Voorbeeldgeneratietransitie: Koncepta (Dresden)
  • Speciale prijs voor innovatieve marketing: Thalhofer (Deisenhausen)
  • Speciale prijs voor beste startup: Goiserer Parkett (Bad Ischl)
  • Lifetime Achievement Award: Franz Neuhofer (Zell am Moos)

www.domotex.de 

Publicatiedatum: