Een verfijnde combinatie van nauwkeurigheid en luxe

Nieuwe collectie hanglampen zijn minimaal ontwerp met vleugje glamour

Stilo is een familie van aanpasbare hanglampen van Riflessi. Stilo heeft een minimale vorm van buisvormige hanglampen - een klassiek motief in LED-lichtontwerp - dat eenvoudige cilinders transformeert in een rigoureuze designlamp en verzacht door een beetje gouden flair; een vleugje glamour die het zowel decoratief als minimalistisch maakt.

De verlichtingsarmaturen zijn dunne geverfde metalen buizen (Ø 30 mm) die zijn samengevoegd om een echte kroonluchter te vormen met kleine lichtpuntjes die de tafel verlichten. Ze zijn verkrijgbaar met 3, 6, 12 of 24 elementen van verschillende hoogtes (30, 60 of 90 cm), elk van deze modulaire elementen is aan het uiteinde afgesloten door een LED-licht en hangt aan een zwarte stoffen voedingskabel aan een plaat bevestigd aan het plafond. De satijnen afwerking van de cilinders is in goud, koper of chroomzwart. Door de verschillende hoogtes en tonen te combineren, is het mogelijk om de meest gevarieerde en glinsterende composities tot leven te brengen.

Stilo is een project van Riflessi Lab, het laboratorium waar het bedrijf uit Ortona in Abruzzo zijn ideeën ontwikkelt voor nieuwe productlijnen (strikt gemaakt in Italië). Door bijzondere aandacht te schenken aan lokale tradities, richt Riflessi zich op producten die hoogwaardige productie bevorderen en de beheersing van ambachtelijke technieken die dreigen te worden vergeten.

Ze doen denken aan toverstokjes, orgelpijpen of windchimes. De aantrekkelijke, verlichte toverstokken van Stilo spreken tot de verbeelding en creëren een feestelijke en verfijnde sfeer die in staat is om etentjes in speciale avonden te transformeren.

Meer informatie:
Reflessi
www.riflessi.it


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven