Bedrijf richt zich op natuurlijke materialen in naturel kleuren

Earthware moet na klein jaartje nieuwe showroom in Culemborg alweer uitbreiden

Een jaartje geleden nam Earthware een nieuwe showroom gebruik. Deze is te vinden in Culemborg, op nog geen 400 meter van het ETC Design Center Europe. Voor retailers is het daardoor sinds februari 2019 mogelijk om de collectie op locatie te komen bekijken en daar ook in te kopen. Dat blijkt een groot succes, want gezien de grote vraag ziet Earthware zich alweer genoodzaakt om de toonzaal uit te breiden met circa 70 vierkante meter. "We hopen die deze week nog in gebruik te nemen", laat accountmanager Swen van Biezen weten.

Door alle verbouwingsdrukte is Earthware deze week niet op TrendZ aanwezig. "Op ShowUp zullen we weer present zijn", geeft Swen aan.

Swen van Biezen druk bezig met de uitbreiding van de showroom.

Over bezoek aan de showroom heeft Earthware dus niet te klagen. "Veel B2B-klanten komen na een bezoekje aan het ETC ook nog bij ons binnenvallen."

De showroom wordt ingericht in de bekende Earthware-stijl (natuurkleuren) en biedt straks voldoende ruimte voor de gehele collectie. In de komende weken is directeur Wouter Broers op inkoop in Indonesië voor de komende najaarscollectie. Zijn zus Nanci, die mede-eigenaar is van het bedrijf, vertrekt naar Nepal. Zij gaat inslaan voor zusterbedrijf Centrum Mondiaal, een groothandel voor wereldwinkels.

Nanci en Wouter Broers zijn samen eigenaar van het jonge bedrijf. 

Tot vorig jaar februari stond Earthware, een interieur- en lifestylemerk dat inspiratie haalt uit wat de natuur te bieden heeft, alleen op beurzen. Klanten konden via een catalogus bestellingen plaatsen.
In de showroom kunnen ze sinds een maand of 11 producten op het gemakje zien en ook voelen. En medewerkers van Earthware kunnen de inkopers van een goed advies voorzien. Daar was duidelijk behoefte aan.
Op de vertrouwde locatie was al een magazijn en kantoor, daar kwam dus in februari vorig jaar een 100 m2 grote showroom bij die nu dus met 70 m2 wordt vergroot.

Earthware ontwerpt en selecteert met veel zorg de gehele collectie. "De producten worden met de hand vervaardigd en op een eerlijke manier verkregen. Met deze unieke en authentieke collectie willen wij onze liefde voor natuurlijk wonen delen met de wereld. Kort samengevat: binnen ons bedrijf staan eigenlijk drie kernwaarden centraal: alles dat we hebben is gemaakt van natuurlijke materiaal, heeft naturel kleuren en is met de hand gemaakt."

Meer informatie:
Earthware Natural Lifestyle
Randweg 8
4104 AC Culemborg
info@earthware.nl
www.earthware.nl
(031) 345-820237


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven