Veelzijdige, geavanceerde, functionele collectie voor op maat gemaakt comfort

Natuzzi Editions collectie te zien op IMM

Met de gloednieuwe Natuzzi Editions-collectie voor de imm cologne die van 13 tot 19 januari 2020 in Keulen zal plaatsvinden, zet het merk nog een stap in de richting van een totale woonoplossing die in staat is om een ​​heel huis, van woonkamer tot slaapkamer, in te richten met eigentijdse stijlvolle meubels en accessoires in een reeks nieuwe kleurencombinaties.

De Natuzzi Editions-collectie is trouw gebleven aan de waarden en knowhow op meubelgebied die in meer dan 60 jaar is opgebouwd, maar is nu nog dynamischer en meer onderscheidend en biedt een verscheidenheid aan kwaliteitsproducten - in een breed scala aan kleuren, stijlen , maten, functies en prijzen - gemaakt met de mens en het milieu in gedachten. Met de term 'Crafted for Humans' wordt deze nieuwe identiteit gecommuniceerd, een nieuwe richting voor een merk dat zich steeds meer richt op het bereiken van een mix van schoonheid, comfort en gastvrijheid op verschillende unieke en verrassende manieren. Het is een nieuwe benadering van het hedendaagse leven die begint met een levensstijltransformatie, gericht op het bereiken van een ontwerpconcept dat stijl, verfijning en uitstekend vakmanschap combineert.


De collectie omvat nieuwe modellen van banken en fauteuils die het assortiment gestoffeerde meubels van het bedrijf verbreden en zo nieuwe stijlen introduceren, elk met zijn eigen eigentijdse flair, evenwichtige samenhang en eenvoud van vorm met geweldig Natuzzi-comfort. Het betreft de volgende Italiaanse designproducten met elegante proporties, essentiële ingetogen vormen: Kartun, Modus, George, Wessex, Wally en Immenso. Ook de nieuwe Aquaclean stoffen - in vijf kleuren - zullen worden geïntroduceerd op de beurs.

Natuzzi is te vinden in Hal 10.1 - Stand B010 / B030.

Meer informatie:
Natuzzi
www.natuzzieditions.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven