Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Redactrice dagblad onthult badkamergeheimen

Redactrice Willemien Schenkeveld heeft in een artikel in het Noordhollands Dagblad wetenswaardige badkamergeheimen van haar collega's onthuld. Wat is het geval? De journaliste heeft onlangs een washandje gekocht. Sindsdien staat zij regelmatig ouderwets bij de wastafel. "Net als toen ik een kind was. Het valt me enorm mee, ik vind het zelfs lekker, maar ik voel me wel een milieugekkie, want dat is de aanleiding. Ook zit ik vol vragen. Hoe vaak zouden anderen douchen? Hebben mensen eigenlijk nog wel washandjes?", vroeg ze hardop af.

FOTO BADEN PLUS 

Dankzij een mini-enquête onder haar collega’s op de redactie kent zij nu een deel van het antwoord. "Bereidwillig deelden ze hun badkamergeheimen met me.
Het antwoord blijkt: nee, ik ben niet de enige spaarzame doucher. Van de twaalf mensen hier op kantoor staat maar liefst de helft lang niet elke dag onder de douche en de wastafel is hen niet vreemd.

’Ik sta niet elke dag onder de douche en bewust kort’, schrijft een collega. ’Ik vind dat douchen best veel tijd kost’, zegt een ander, die maar 1 of 2 keer per week onder de warme waterstraal staat.

De anderen staan wel elke dag onder de douche of ligt languit in bad. ’De kickstart van de dag’, schrijft iemand. ’Ik vind badderen en douchen heerlijk’, zegt een ander.

Lees alle ontboezemingen hier...


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven