Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Op internationale interieurvakbeurs IMM Cologne

De Ploeg presenteert collectie op nieuwe stand

De Ploeg presenteert haar nieuwe collectie 2020 op een nieuwe stand en locatie op IMM, te weten hal 11.2 K001. 

Aligning softness
De Ploeg gaat terug naar de essentie. Alles draait om het wezen en de veelzijdigheid van het weven. ''We maken karaktervolle stoffen door verfijnde technieken en door te profiteren van de nieuwe mogelijkheden van eigentijdse procedés.''

Elke stof heeft een eigen signatuur. De textuur kan delicaat of grover zijn, maar altijd zacht en mooi van eenvoud. Soms is er de kalmte van harmonieuze neutrale tonen of de ingetogen speelsheid van herhalende structuren. 

De collectie gordijnstoffen is rijkgeschakeerd in materiaal, structuur en uiterlijk. De rode draad is de hoge kwaliteit, veelzijdigheid en geschiktheid voor het huidige tijdbeeld.

Constructing softness
Structuur karakteriseert onze vijf nieuwe meubelstoffen. Bijzondere bindingen van zachte garens maken de stof stevig en stijlvol en geven een levendige gelaagdheid en dieptewerking.
De materialen zijn synthetisch of natuurlijk, elk met een eigen voordeel, van grof tot fijn, van bouclé tot chenille zijn ze functioneel, robuust en esthetisch.

Unbottling beauty
Sommige Ploegstoffen zijn niet alleen mooi maar hebben ook een verhaal. Ze voegen waarde en schoonheid toe aan afgedankte materialen en besparen zo grondstoffen.

Goed voor wonen met een goed geweten. Deze kwaliteiten bestaan voor 65% uit garen van gerecyclede plastic flessen. Dat wordt verweven tot duurzame weefsels.
Het bijzondere materiaal wakkerde onze creativiteit aan en inspireerde ons tot twee varianten. Mesh is de serene uni versie en Rise een digitaal gedrukte print in diverse subtiel verlopende tinten en tonen.

Ons repertoire van natuurlijke ogende stoffen breiden we uit met moderne technische kwaliteiten. Die accentueren met hun uitgesproken open rasterweefsels het lijnenspel.

De uitstraling varieert van ingetogen warm en natuurlijk tot grafisch. Een raamwerk van contouren en kleuren. Met echte linnen en linnenlook, maar ook glanzende finishes en functionele materialen als Trevira CS.

Honest Wovens
De Ploeg zet in op hernieuwbare materialen en eerlijke productieprocessen. We voegen daar nog een nieuwe dimensie aan toe door niet alleen grondstoffen, maar ook ontwerpen te hergebruiken.

We geloven in originaliteit en doordacht design. Maar waarom zouden we een goed ontwerp vervangen als we het ook opnieuw kunnen uitvinden en revitaliseren? We brengen drie vertrouwde kwaliteiten nogmaals uit, maar dan in een nieuwe, frisse reeks kleuren. Een eigentijds perspectief op dierbare klassiekers.

Arranging colour
Met de dessins grijpen we terug naar de minimalistische, functionele stijl waar De Ploeg mee begon. We laten ons opnieuw inspireren door Bauhuis voor strakke, systematische en geometrische ontwerpen. We spelen met kleur en structuur voor technisch hoogstaande dessins die voortborduren op onze iconische stijl.

We hechten aan kenmerkende jacquardtechnieken maar verleggen ook onze grenzen door het gebruik van innovatieve mogelijkheden. Digitale druk ontsluit een wereld aan mogelijkheden en optische effecten.

Meer informatie:
De Ploeg
sales@deploeg.com  
www.deploeg.com 

Publicatiedatum: