Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tijdens IMM Cologne

Indera presenteert vernieuwend sofaconcept

In SNOOZE verenigt Studio Segers esthetiek, comfort en techniek in een innovatief sofaconcept. Hedendaags wonen en leven met uiterst comfortabel en duurzaam meubilair, dat is de basisgedachte voor SNOOZE.

‘Wij wilden een atypische relaxsofa creëren die door zijn lichte, hedendaagse vormgeving revolutionair is in de wereld van zware ‘mechanieken’ sofa’s’. Zowel actief zitten als comfortabel rusten kan vanaf nu in een fris en vernieuwend sofaconcept’, aldus Studio Segers.

In het SNOOZE programma kan zowel links als rechts een ‘relax’ element voorzien worden. Met één druk op de knop verhoogt de rugsteun, draait het zitkussen en inclineren het rug- en zitkussen tot een optimale relaxpositie.

Visueel wordt SNOOZE getypeerd door een speels contrast tussen afgeronde, volumineuze zit- en rugkussens en een slanke, eerder geometrische buitenschelp. Een harde bolster met zachte binnenkant die comfort en geborgenheid uitstraalt.

Een aluminium onderstel draagt het geheel,  geeft een luchtig, zwevend effect en zorgt voor een mooie aansluiting tussen alle beklede onderdelen.

SNOOZE is een modulaire sofa die naar eigen wens samengesteld kan worden, met of zonder relaxelementen. Daarnaast kunnen zowel de plint en zijpanelen als de zit- en rugkussens apart bekleed worden. Zo kan je kiezen voor een stijlvol patchwork van bij elkaar passende stoffen of opteren voor een spannende combi van stof en leder.

SNOOZE geeft je de vrijheid om je sofa volledig af te stemmen op de rest van je interieur, binnen elke context, zowel particulier als projectmatig.

SNOOZE wordt voor het eerste gepresenteerd op de INDERA-stand (Hall 11 – stand B040)  tijdens IMM in Keulen van 13 t.e.m. 19/1/2020.

Meer informatie:
Indera
made@indera.be  
www.indera.be 

Publicatiedatum: