Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Headlam speelt rol in Uitstel van Executie

Het tv programma Uitstel van Executie start met een reeks nieuwe afleveringen waarin mensen geholpen worden die diep in de problemen zitten omdat ze de maandelijkse lasten van hun woning niet meer kunnen betalen. Het programma van RTL4 helpt door de woning op te knappen om zo de verkoop hopelijk te kunnen bespoedigen. In een aantal afleveringen is er indirect ook een rol weggelegd voor Headlam.

In Uitstel van Executie wordt de woning verbouwd en ingericht volgens de nieuwste trends. "Hierbij hoort natuurlijk ook een passende raambekleding in de vorm van binnenzonwering of gordijnen. Het team van Uitstel van Executie krijgt hierbij advies van de firma Laminaat en Parket. Zij hebben bij meerdere afleveringen gekozen om hierbij ook artikelen van lifestyle-interior te gebruiken en duidelijk onder de aandacht te brengen. Hiervoor willen wij Laminaat en Parket bedanken!", meldt Headlam in een bericht.

In de volgende afleveringen zijn producten van Headlam terugzien:
Maandag 13 januari 
Maandag  20 januari
Maandag 27 januari
De afleveringen starten om 21.25 uur op RTL4. Te zien zijn de gordijnstoffen First Love, Anticipate en Fire uit de lifestyle-interior collectie van Headlam. "Tevens zijn producten gebruikt uit onze collectie lifestyle-interior binnenzonwering, waaronder aluminium jaloezieën en rolgordijnen."

Meer informatie:
Headlam
Bettinkhorst 4
7207 BP Zutphen
+31 (0)575-581822
sales@headlam.nl
www.headlam.nl

Publicatiedatum: