Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
KeJe Horren & Raamdecoratie verkozen tot Toponderneming 2019

'Schitterende erkenning waar wij erg trots op zijn'

KeJe Horren & Raamdecoratie is verkozen tot Toponderneming van het jaar 2019 in de gemeente Dronten. "Een schitterende erkenning waar wij meer dan trots op zijn", laat algemeen directeur Kevin Dolman via zijn LinkedIn account weten. Het assemblagebedrijf uit Dronten, dat kwalitatief hoogwaardige horren en raamdecoratie ontwikkelt en fabriceert, maakt een stormachtige groei door.  

V.l.n.r. Irene Korting (wethouder gemeente Dronten), de broers Jesper en Kevin en hun vader Rob Dolman met Robert Elshof.

KeJe Horren & Raamdecoratie is zaterdag 11 januari door Ondernemersvereniging De Driehoek (OVDD) uitgeroepen tot Toponderneming van 2019. Tijdens een nieuwjaarsfeest in De Meerpaal reikte jurylid Robert Elshof de prijs. Het bedrijf van Rob Dolman mag de gemeente Dronten vertegenwoordigen bij de jaarlijkse uitreiking van de Flevopenningen in februari in Lelystad. Andere genomineerden waren ACP international
en Knipscheer Infrastructuur.

KeJe BV is opgericht in oktober 2002 door Rob Dolman die het bedrijf heeft vernoemd naar zijn twee zonen KEvin en JEsper. Met een achtergrond in de insectenwering is Dolman het bedrijf begonnen met in het begin de productie van de inzethor, toepasbaar voor ieder kunststof kozijn. Na een aantal jaren kwamen er steeds meer klanten en productsoorten bij, waarbij het pand te klein werd en de productie werd gestart over twee (huur)locaties in Dronten.

Na vijf jaar, in 2007, was het tijd om te verhuizen en een eigen pand te kopen voor de productie en ontwikkeling van de producten, uitgebreid tot het assortiment dat er nu is. Tot 2013 produceerde KeJe enkel en alleen insectenweringsproducten, sinds 2013 ook raamdecoratie in frame, waardoor het product zonder boren of schroeven geplaatst kan worden. Iets dat destijds nog niet op de markt was. Bij een kunststof kozijn, dat een draaikiepraam had, kon vaak geen raamdecoratie geplaatst worden omdat de raamdecoratie dan tegen het kozijn aanstootte, wanneer het raam geopend was. KeJe ontwikkelde een eigen raamdecoratie product met magneet- en staalband, waardoor het product op de glaslatten van het kozijn gemonteerd wordt. Hierdoor blijft de vensterbank vrij en is het product gemakkelijk te verwijderen van het kozijn.

Op de eerste locatie werden de gebouwen vier keer uitgebreid. In 2018 liet KeJe een tweede productielocatie in Dronten bouwen om de productie van alle producten aan te kunnen. Hierbij is KeJe ook overgegaan in het zelf poedercoaten van afwijkende RALkleuren, wat er voor zorgt dat alles in eigen beheer is om zo de levertijd en kwaliteit te kunnen garanderen naar klanten.

In 2019 besloot KeJe om wederom aan de net nieuwe uitbreiding een nieuwe hal te bouwen om klaar te zijn voor de toekomst.

Meer informatie:
KeJe Raamdecoratie
De Boorn 3
8253 RA Dronten  
0321 339 867
www.keje.nl
info@keje.nl