Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dymak breidt lijn duurzame concepten uit

Als onderdeel van Dymak's focus voor 2020 op het ontwikkelen van meer duurzame en milieuvriendelijke producten en accessoires, richt Dymak zich voor het sourcen van grondstoffen meer op India. Hiertoe is de collectie opgesplitst in glas en diverse normaliter afgedankte plantaardige grondstoffen als zaagsel, bladeren en bananenschillen. Beginnend met glas, omdat het een van de belangrijkste grondstoffen is, glasblazen een belangrijk onderdeel vormt van de Indiase economie en een van de gemakkelijkste materialen om te recyclen. De glascollectie van Dymak is 100% recyclebaar en kan permanent worden gerecycled.



Daarnaast zal Dymak plantbakken, vervaardigd uit een mengsel van verschillende plantaardige grondstoffen en gerecyclede plastic, presenteren. Door creativiteit te combineren met een aantal natuurlijke (Indiaanse) grondstoffen, is een nieuwe productcollectie tot leven gekomen.

Focus op duurzame materialen en verpakkingen
Dymak sourct materialen overal in Aziƫ: gerecycled glas uit India, manden, gerecycled rubber en bamboe uit Vietnam en koffieschillen, notenschillen, stro en kaf uit China. Als onderdeel van het streven om zoveel mogelijk natuurlijke hulpbronnen te gebruiken en de totale ecologische voetafdruk te verminderen, zal Dymak ook een nieuwe lijn verpakkingsoplossingen introduceren, volledig gemaakt van kraftpapier. Ook voegt men planttags gemaakt van bamboe toe aan het assortiment.

Voor meer informatie:
Dymak
www.dymak.dk

Publicatiedatum: