Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bedrijf uit Ravenstein steekt Duitse grens over

Dagelijks ontvangt Exclusive Decor berichten over de krappe huizenmarkt in Nederland. Er worden simpelweg minder huizen verkocht en gebouwd. Dat betekent ook: minder huizen om in te richten.
Exclusive Decor uit Ravenstein, leverancier van afwerkingsmaterialen voor het interieur, ziet echter een stijgende interesse in haar producten en gaat daarom ook de Duitse markt op.



‘Thuis verhuizen, of ‘verthuizen’ is populair’, stelt Pieter Kroezen, eigenaar van Exclusive Decor. ‘Mensen investeren in een nieuw en fris interieur omdat een nieuw huis er, vanwege de krapte op de woningmarkt, voorlopig niet in zit. Naast nieuwe meubels en een nieuwe vloer wordt het karakter ook steeds vaker bepaald door
plinten, vensterbanken, plafondlijsten, architraven en wandpanelen. Daar ligt onze kracht.’



Het bedrijf uit Ravenstein heeft vanwege groei recent een
naamsverandering ondergaan. ‘Onze oude naam “Exclusive Plint” was niet de juiste naam om over de grens onze producten aan te bieden. Een gewenste stap, naar voornamelijk Duitsland, heeft ervoor gezorgd dat we gekozen hebben voor een internationale naam. Daarnaast hebben we tegenwoordig een uitgebreider assortiment dan enkel de plinten.’

13 januari is de laatste dag dat het vernieuwde Exclusive Decor te bewonderen is op de Domotex in Hannover (hal 11, stand 41).

Meer informatie:
Exclusive Decor
De Heinen 11
5371 ML Ravenstein
www.exclusivedecor.nl
info@exclusivedecor.nl

Publicatiedatum: