Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Managing Director Rolf Bakx van The ROMO Group:

"In ons nieuw te openen hoofdkantoor komen design en techniek op perfecte wijze samen"

"2019 was een bijzonder en succesvol jaar voor The Romo Group Nederland", laat managing director Rolf Bakx weten. "We hebben enorm veel energie gekregen van onze klanten en hun projecten. We zien fantastisch mooie toepassingen van onze collecties en dat maakt ons trots. Eén van de high lights was de unieke presentatie van de Kirkby Design’s Underground Vol. II collectie tijdens 100% Design in Londen. Hier werd een origineel metrostel uit 1960 getransformeerd in pastelroze en groen, met alle focus op de grafische dessins uit de collectie. Dit filmpje (zie hieronder, red.) laat het geweldige resultaat zien", aldus Rolf.

Met welk gevoel heb je 2019 afgesloten?
Rolf: "We kijken met veel voldoening terug, hebben onze zes merken individuele aandacht kunnen geven om de merkbeleving in de markt te versterken. En nu op naar alle kansen in het nieuwe jaar!"

Wat ga je anders doen in 2020?
"In 2020 opent ons nieuwe state of the art hoofdkantoor in Engeland. In dit hypermoderne pand komen design en techniek op perfecte wijze samen. De service van The Romo Group wordt vanuit hier naar een nog hoger niveau getild; we kunnen nog sneller leveren en excelleren met voorraadposities. Het nieuwe pand biedt ook de mogelijkheid om aan tientallen vacatures invulling te geven. Er wacht een bruisende, inspirerende omgeving waar alle ruimte is voor creativiteit en persoonlijke groei. Het nieuwe hoofdkantoor weerspiegelt de kracht van The Romo Group in elk facet."

Staan er nog bijzondere dingen op de planning 2020
"Deze maand worden tijdens Paris Deco Off de nieuwe collecties van Mark Alexander en Romo gepresenteerd. In maart gevolgd door de nieuwste designs van Kirkby Design, Zinc Textile en Villa Nova. Op 3, 4 en 5 juni 2020 is The Romo Group Nederland aanwezig op Design District, een inspirerend vakevenement voor interieurdesign in de Van Nelle Fabriek Rotterdam, standnummer V26. In september hebben we een stand op ARCHITECT@WORK in Rotterdam. En last but not least, we openen in 2020 nieuwe showroom(s) in Nederland!", zegt Rolf tot besluit.

Meer informatie:
The Romo Group
www.theromogroup.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven