Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Interfloor lanceert vinylcollectie Living Wood

Interfloor lanceert vinylcollectie Living Wood. Dit is een veelzijdige vinylkwaliteit waarbij het houtdecor een natuurlijke look en levendige uitstraling heeft dankzij de Extreme Protection toplaag met Mat Effect.

De oppervlaktebehandelingen bieden slijtage, reinigings- en onderhoudseigenschappen. Door de toepassing van de diamant gelijk harde deeltjes van de Extreme Protection afwerking verbetert de slijtageweerstand waardoor zand en vuil nauwelijks invloed hebben op slijten en krassen van de vloer.

“Geschikt voor vrijwel iedere leefsituatie”
Living Wood heeft een fraaie, harde en natuurlijke touch maar is en blijft een zachtere kunststof vloer die comfortabel aan de voeten is en contactgeluiden isoleert. Ook is PVC vinyl eenvoudig in onderhoud, geschikt voor vloerverwarming en slipbestendig. Geschikt voor kinderen maar ook voor huisdieren en dankzij de vochtbestendigheid geschikt voor gebruik in keuken en badkamer.

“Toewijding aan duurzaamheid”
Living wood is daarbij een bijna 100% phtalaatvrij vinyl met een lage VOS-uitstoot dankzij de toegepaste Phthalate Free Technology. Hierbij worden phtalaatvrije weekmakers gebruikt bij de productie van de vinylvloer om het binnenmilieu en de luchtkwaliteit te verbeteren. Tevens wordt daarmee bijgedragen aan het streven vloeroplossingen te bieden met een zo laag mogelijk gebruik van water, reinigingsmiddelen en energie en een verkleining van de ecologische voetafdruk. Dit zonder concessies aan de prestaties en de ontwerpervaring.

Verschillend plankformaten voor het gewenste effect
Verkrijgbaar in 11 natuurlijke variaties in natuurlijke tinten verdeeld over 2 houtdessins voor een elegante vloer. Het formaat van een plank speelt een rol in het optische effect van een ruimte. Is er sprake van een grote ruimte dan maken lange planken de ruimte langer. Het dessin met robuuste plank van 150 x 20 cm leent zich daarmee uitermate voor grote ruimtes. Bij een kleinere kamer maken juist smalle planken de ruimte groter. Het 300 dessin met fijnere planken zal hierin meer tot zijn recht komen.

“Inspirerende ruimtes ook projectmatig”
Dankzij de verbeterde akoestiek en de krachtige eigenschappen is Living Wood tevens geschikt voor werk- en commerciële projecten, waaronder kantoren en winkels. Door de goede akoestiek draagt een vinylvloer bij aan de prestaties op de werkplek en het welzijn in de ruimte.

Een ander voordeel van kamerbreed pvc vinyl is dat het eenvoudig te installeren is en net zo gemakkelijk weer te verwijderen, dit zonder de ondervloer te beschadigen.

Meer informatie:
Interfloor
info@interfloor.nl 
www.interfloor.nl

Publicatiedatum: