Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Om consument te helpen 30 minuten per dag te bewegen'

Architect ontwerpt badkamer met 'gym-look'

Scavolini, het Italiaanse merk voor keuken, badkamer en meubels, heeft in samenwerking met de Italiaanse architect Mattia Pareschi een op een sportschool geïnspireerde badkamer ontworpen. 'Gym Space' is een badkamer die de belangrijkste kenmerken van de badkamer combineert met elementen van de sportschool, en is volgens Scavolini CEO Fabiana Scavolini ontworpen om de consument te helpen tijd vrij te maken voor de aanbevolen 30 minuten beweging per dag.



"Het heeft een aanpasbaar frame dat fungeert als basis voor typische badkamer- en fitnesscomponenten voor thuis, dus tijdens de voorbereiding op een training kunnen consumenten een selectie aan krachttrainingstoestellen - van een halterbank en optrekstang tot TRX-banden - bevestigen. Na de training kan het frame vervolgens worden aangepast met een reeks basics voor de badkamer: wastafel, verlichting, zeepbakje, planken, opbergelementen en spiegels.



Fabiana Scavolini zei: “Er is veel onderzoek dat suggereert dat onze cultuur altijd ons fysieke en mentale welzijn beïnvloedt. Daarom gelooft Scavolini dat wellness de badkamers in 2020 aanzienlijk zal beïnvloeden. Dit biedt ons een opwindende kans om oplossingen voor een ruimte te creëren waar u zich kunt terugtrekken, tijd kunt besteden aan uw welzijn terwijl u omringd bent door een mooi, doordacht ontwerp."



“Het is goed gedocumenteerd dat lichaamsbeweging de sleutel tot het stimuleren van fysiek welzijn is. Maar het geeft je ook een goed gevoel, waarbij chemicaliën zoals endorfines vrijkomen die helpen de stemming te verbeteren en stress te verminderen. Om u te helpen tijd vrij te maken voor de aanbevolen 30 minuten per dag, hebben we Gym Space gecreëerd. Het is ontworpen in samenwerking met de Italiaanse architect Mattia Pareschi en combineert de belangrijkste kenmerken van de badkamer met elementen van de sportschool. ”



Meer informatie:
Scavolini
www.scavolini.design 

Publicatiedatum: